Maximizer CRM | i4CRM - ICTleveranciers.nl

Maximizer CRM


Maximizer CRM

i4CRM is een Certified Consulting Partner van Maximizer CRM; een gebruikersvriendelijke CRM-oplossing voor zowel kleine en middelgrote organisaties en voor divisies van grote organisaties. Met Maximizer CRM biedt i4CRM een flexibel, betaalbaar en compleet CRM systeem.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Sinds 1987 levert Maximizer gebruiksvriendelijke, flexibele, betrouwbare en betaalbare CRM software. Met inmiddels meer dan 1 miljoen verkochte licenties aan 120.000 klanten wereldwijd, heeft Maximizer CRM in diverse uiteenlopende branches onder meer processen weten te stroomlijnen, productiviteit verhoogd, een efficiëntere samenwerking gerealiseerd tussen afdelingen onderling en via mobiele toegang altijd en overal een actueel overzicht van uw relaties mogelijk gemaakt.

Waarom Maximizer CRM?

Op diverse onderdelen onderscheidt Maximizer CRM zich van andere CRM systemen en is met recht flexibel en gebruiksvriendelijk te noemen!

MaxUsability

 • Address Book
  Door gebruik te maken van een overzichtelijk adresboek kunt u gemakkelijk en snel inzicht krijgen in de gewenste gegevens. Geen onnodig heen en weer klikken tussen schermen, u scrolt simpelweg door uw adresboek en u heeft direct inzicht in de detail gegevens. De kolom indeling is tevens vrij in te richten en flexibel te gebruiken.
 • Coloring Rules
  Door het instellen van Coloring Rules kunt u bijvoorbeeld vrij eenvoudig inzichtelijk maken op welke Leads u moet concentreren (Cold = Blauw, Warm = Oranje en Hot = Rood bijvoorbeeld), of u kunt bijvoorbeeld inzichtelijk maken in welk stadium een Opportunity zich begeeft. Ook vanuit Customer Service perspectief geeft deze functionaliteit een belangrijke toegevoegde waarde.
 • User Defined Fields
  Met User Defined Fields (UDF) geeft Maximizer CRM de mogelijkheid om het systeem in te richten op basis van de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie! Wilt u specifieke (branche) informatie registreren bij een Lead? Wilt u vervolgens bij een Bedrijf aanvullende informatie registreren en bij een (individueel) Contactpersoon enkele persoonlijke gegevens? Het is allemaal mogelijk door gebruik te maken van de flexibele User Defined Fields. Maximizer CRM geeft de basis, de inrichting heeft u zelf in de hand!
 • Search Catalog
  De mogelijkheid om te kunnen zoeken is één ding, maar het daadwerkelijk vinden van de gewenste gegevens is in veel gevallen vrij complex.
  Maximizer CRM beschikt over uitgebreide zoek en filter mogelijkheden die zeer gemakkelijk door eindgebruikers zijn te bedienen en in te stellen. U kunt zeer snel binnen zoekopdrachten verder zoeken om tot het gewenste resultaat te komen. U zoekt en Maximizer vindt!
 • Web-to-Lead Forms
  Niet alleen kunt u uw klanten en partners toegang geven tot Maximizer CRM via een eigen portal, u kunt tevens eigen aanmeldpagina’s vanuit Maximizer CRM opstellen waarbij Leads zich kunnen registreren en direct in Maximizer CRM weggeschreven worden! Of wilt u liever een registratie pagina voor uw bestaande klanten waarbij de mogelijkheid bestaat om eigen gegevens bij te werken of toe te voegen? En dit allemaal met slechts enkele klikken!
 • Opportunity Strategy
  Maximizer CRM beschikt over een zeer geavanceerde strategie functionaliteit ten behoeve van de verkoopkansen (Opportunities). Het is mogelijk om verschillende strategieën te definiëren en deze per verkoopkans toe te passen.
 • Action Planning
  Ook Action Planning is een sterk onderdeel van Maximizer CRM. Middels deze functionaliteit kunt u diverse templates inrichten met vooraf ingestelde activiteiten die plaats moeten vinden wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe Lead wordt geregistreerd of wanneer een nieuwe klant actief is geworden.
 • Personal Preferences
  Per gebruiker is het mogelijk om diverse voorkeuren in te stellen en ook om standaard waarden per gebruiker te bepalen bij het registreren van nieuwe relaties en verkoopkansen.
 • MaxSecurity
  Een uitgebreid organisatie model geeft de mogelijkheid om gebruikers, groepen en teams te registreren en te voorzien van diverse rechten, privileges en rollen. Zo kunt u onder andere de lees en schrijfrechten per onderdeel toekennen of blokkeren en bijvoorbeeld aangeven of en via welke media gebruikers informatie mogen printen en exporteren.

  MaxAccess
  Maximizer CRM heeft de beschikking over een Windows Desktop Client, een Web Client, een Mobile Client en tevens een Remote Client voor Windows Desktop. Met deze diversiteit aan clients heeft Maximizer CRM altijd een oplossing die bij uw organisatie past.

  MaxDeployment
  Maximizer CRM past zich aan aan uw organisatie! U kunt Maximizer CRM in uw eigen netwerk installeren (on-premise), gebruik maken van uw eigen hosting provider of gebruik maken van de Cloud oplossing van Maximizer CRM. Tevens geeft Maximizer CRM de mogelijkheid om de licenties te kopen of te huren.

  • Dashboards; door middel van een wizard zeer eenvoudig zelf toe te voegen en aan te passen.
  • Address Book; snel en overzichtelijke weergave van al uw Leads, Bedrijven, Contactpersonen en individuele personen.
  • Opportunities; al uw verkoopkansen in één overzicht.
  • Quota’s; overzicht van de gebudgetteerde en behaalde omzet.
  • Campaigns; flexibele campagnes met mogelijkheid om dynamische landing pagina’s toe te voegen en afmeld link.
  • Customer Service; registratie, opvolging en afhandeling van klachten en vragen van uw klanten.
  • Knowledge Base; een kennisbank om standaard oplossing en veel gestelde vragen te registreren.
  • Hotlist; Een overzicht van al uw geplande activiteiten.
  • Calendar: De Maximizer kalender welke gekoppeld kan worden met uw Outlook kalender.
  • Company Library; Hier kunt u product en bedrijf gerelateerde informatie toevoegen, waaronder prijslijsten, product brochures, links naar relevante websites, etc.
  • Reports; De rapporten zijn gebaseerd op Microsoft SQL Reporting Services en bieden zeer veel mogelijkheden.
  • Partner en Customer Portal; Geef uw klanten en partners toegang tot een afgeschermd gedeelte van Maximizer CRM.
  • API; Er zijn vele koppelingen mogelijk met uw backoffice systemen.
  • Hubspot Connector; Hubspot is het alles-in-één marketingplatform om Leads te genereren en deze om te zetten naar klanten. Met de Hubspot Connector worden alle gegenereerde Hubspot leads automatisch zichtbaar in Maximizer CRM.

  Meer informatie?
  Neem vrijblijvend contact op met i4CRM voor meer informatie over Maximizer CRM, advisering op het gebied van CRM, een demonstratie bij u op kantoor of een online demonstratie.

  Wij helpen u graag!

  Trefwoorden: CRM software, Maximizer CRM  Op dit moment geen informatie beschikbaar


  Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

  Bedrijfsnaam i4CRM B.V.
  Adres Canadeselaan 6
  Postcode en plaats 4703 AB Roosendaal
  Contactpersoon R. Ermen
  Telefoon +31 (0)165 32 84 36
  E-mail info@i4crm.nl
  Meer informatie Bezoek website