I-TeQ - ICTleveranciers.nl

I-TeQI-TeQ B.V. heeft ruim 25 jaar expertise gebundeld in Mitoz; hét flexibele systeem voor de logistiek. We helpen u met de automatisering van alle stappen in het logistieke proces, op maat gesneden voor uw bedrijf.

Bekijk hier meer leveranciers van TMS software

 
 Logistieke software die hét verschil maakt

U bent een ambitieuze logistieke dienstverlener. U bent zich ervan bewust dat goede software onmisbaar is voor uw bedrijfsprocessen. Een compleet en actueel inzicht in al uw data. Software en processen in harmonie gestroomlijnd. Uw systeem via EDI gekoppeld aan de overige schakels in de logistieke keten. Alles perfect op elkaar afgestemd, klinkt goed?

Graag stellen we u dan voor aan Mitoz: hét flexibele systeem voor de logistieke sector. We helpen u met de automatisering van alle stappen in het logistieke proces, op maat gesneden voor uw bedrijf.

Mitoz bouwen we op volgens de specificaties van uw bedrijf. In tegenstelling tot anderen nemen we niet uw bestaande software, maar juist uw vraagstuk als uitgangspunt. U houdt hierbij altijd een vinger aan de pols en wij stoppen niet voordat Mitoz precies dat verschil maakt waarnaar u op zoek bent. Zo zorgen we ervoor dat de software naadloos past bij uw bedrijf en daadwerkelijk bijdraagt aan groei en rendement.

I-TeQ levert ruim 20 jaar informatiesystemen voor al uw bedrijfsprocessen waarin gebruiksvriendelijkheid, passende functionaliteit en flexibiliteit centraal staan. Bovendien biedt onze aanpak u vele garanties, zoals bijvoorbeeld een vaste prijs en oplevertijd.

Het succes van I-TeQ valt of staat uiteindelijk bij de waarde die wij toevoegen voor onze klanten. Ook onze klanten willen zich onderscheiden en hét verschil blijven maken. Bent u benieuwd hoe wij dat doen voor hun en wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact op met ons voor een kennismaking; tel: 010-4341504 of sales@i-teq.nl

Trefwoorden: logistiek maatwerk TMS expediteur distributie urenregistratie voorraadbeheer planning ritplanning facturatieHet succes van I-TeQ valt of staat uiteindelijk bij de waarde die wij toevoegen voor onze klanten. Ook onze klanten willen zich onderscheiden en hét verschil blijven maken. Dit doen ze met Mitoz. Schaalbare software die daadwerkelijk bijdraagt aan de ontwikkeling van de onderneming en perfect aansluit op de veranderingen in markt- en bedrijfsprocessen. Lees in de cases wat u van Mitoz als logistieke software kunt verwachten: mitoz.nl/nl/onze-klanten

DEMO’S

Wilt u zelf ook hét verschil ervaren? Neem dan via deze link contact met ons op: mitoz.nl/nl/contactBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam I-TeQ B.V.
Adres Koningin Wilhelminahaven ZZ 21
Postcode en plaats 3134 KG Vlaardingen
Contactpersoon Afdeling Verkoop
Telefoon 010-4341504
E-mail sales@i-teq.nl
Meer informatie Bezoek website