Hybrid SaaS | CRM - ICTleveranciers.nl

Hybrid SaaSOf u op kantoor of onderweg bent, als u beschikt over een apparaat met een internet verbinding kunt u gebruik maken van Hybrid SaaS, zo beschikken u en uw collega’s real-time de laatste informatie over de projecten van uw bedrijf

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Hybrid SaaS is sinds 2006 gespecialiseerd in systeembeheer en software ontwikkeling. Hybrid SaaS heeft een grote en zeer diverse relatiekring in tal van bedrijfsbranches. Ondanks dat elke organisatie verschilt en een unieke aanpak vereist, zijn veel basis processen praktisch hetzelfde. Het is daarom niet verwonderlijk dat vraagstukken over het optimaliseren van deze basisprocessen veel gelijkenissen vertonen. Vanuit deze vraagstukken is Hybrid SaaS gaan nadenken over oplossingen. De oplossing heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het softwaresysteem Hybrid SaaS | Online Business Software.

De uitgangspunten bij de ontwikkeling waren simpel:

  • Breed toepasbaar binnen verschillende bedrijfsbranches;
  • Makkelijk en snel in gebruik;
  • Flexibel en schaalbaar.

Hybrid SaaS wordt uiteindelijk als online internetdienst aangeboden, welke binnen meer dan 80% van alle bedrijfsbranches toepasbaar is.

Het enige wat men nodig heeft is een computer met internetaansluiting. Na installatie van de browser kunt u direct met slechts een internetverbinding overal ter wereld gebruik maken van Hybrid SaaS.

Trefwoorden: Werkbonnen, Kwaliteitsborging, Servicemeldingen, digitalisatie, voortgangsregistratie, vragenlijsten, tijdregistraties, ticketsysteemREFERENTIES

Vriedak – dakbedekkingen
Groenenboom
René Don hoveniers
Bam techniek
FWSBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Hybrid SaaS
Adres Platinastraat 10 E
Postcode en plaats 2872 ZX Schoonhoven
Contactpersoon
Telefoon 0850021940
E-mail info@hybridsaas.com
Meer informatie Bezoek website