HR2day | eMerus

HR2dayHR2day is dé HRM & Salaris oplossing van Nederland. Volledig online, geïntegreerd en gebruiksvriendelijk voor iedere gebruiker. Het ondersteunt alle veelvoorkomende HR processen zoals verlof, verzuim, declaraties, beoordelingen en salarisverwerking. Uiteraard inclusief selfservice mogelijkheden.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software.
 
 HR2day-1
Tevreden klanten
HR2day wordt gebruikt door het MKB én grote organisaties met duizenden werknemers. Elke dag staan we klanten persoonlijk te woord met onze helpdesk. 96% van onze klanten is (zeer) tevreden over HR2day. Omdat HR2day compleet en geïntegreerd is. Altijd en overal is. Veilig en betrouwbaar is. En van Vandaag en Morgen is!

HR2day-2
Vandaag en morgen
Een nieuw HR- en salarissysteem wil je niet ieder jaar opnieuw kiezen. Dus zoek je een systeem dat niet alleen vandaag aan je eisen van voldoet, maar dat ook over een paar jaar nog steeds aan je eisen voldoet. Dat flexibel is en aangepast kan worden aan je veranderende eisen. En, net zo belangrijk, in kan spelen op de veranderingen in de maatschappij. Zodat je niet gevangen zit in traditionele software, maar zeker weet dat je jaren vooruit kunt met je keuze.

HR2day-3
Zonder training aan de slag
Je hebt geen uitgebreide of dure trainingen nodig om HR2day te begrijpen. Zelfs zonder opleiding kan je ermee aan de slag. De menustructuur is intuïtief, zoals je het kent bij al die andere programma’s die je gebruikt, zoals Google en Facebook. Je wandelt zo door het systeem. De applicatie is gemaakt om jouw werk makkelijk te maken, niet andersom.

HR2day-4

100% Online
HR2day is een online realtime applicatie. Je hebt altijd en overal direct toegang tot jouw actuele gegevens. Niet alleen met een PC, maar ook met je tablet of smartphone.
Het andere voordeel is dat je salarisadministratie realtime is. Nu kan je controleren en corrigeren indien nodig. Zo is het voor medewerkers direct inzichtelijk en altijd actueel. Je kan vanaf de andere kant van de wereld met iedereen samenwerken.

HR2day-5
Geweldige service
Een van de redenen dat 96% van onze klanten bijzonder tevreden is: onze service is geweldig! We reageren snel en geven heldere en duidelijke antwoorden.
Je kan ons altijd bellen als je een vraag hebt over de software en anders kan je ook online terecht bij ons support center voor veel gestelde vragen. En als je wilt, kijken wij met jou over de schouder mee. Zo word je altijd snel geholpen.

HR2day-6
Veilig en betrouwbaar
HR2day maakt gebruik van Salesforce: de toonaangevende wereldmarktleider in Cloud Computing. Voor gebruikers betekent dat een betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HRM oplossingen. Vanzelfsprekend zijn wij ISAE3402 type II gecertificeerd en voldoet HR2day aan alle Europese en Nederlandse richtlijnen met betrekking tot veiligheid en data privacy.

“ De nieuwe standaard in online HRM en Salarisadministratie! “

Trefwoorden: HRM software, verlof, verzuim, declaraties, beoordelingen, salarisverwerkingDEMO’S

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam HR2day
Adres Stroombaan 10
Postcode en plaats 1181 VX Amstelveen
Contactpersoon Richard Hoogendijk
Telefoon 088 0300 900
E-mail info@HR2day.com
Meer informatie Bezoek website