Fujitsu Glovia | Glovia G2 - ICTleveranciers.nl

Fujitsu Glovia BV


Fujitsu Glovia

De oplossingen die Fujitsu Glovia middelgrote productiebedrijven aanbiedt, zijn kant-en-klare oplossingen.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 GLOVIA G2 | Bewezen ERP oplossing voor fabrikanten van nu
De oplossingen die Fujitsu Glovia middelgrote productiebedrijven aanbiedt, zijn kant-en-klare oplossingen. Ontwikkeld met producenten in het achterhoofd zijn ze volledig afgestemd op hun eisen en meteen na installatie klaar voor gebruik. Geen eindeloze parametrisatie, dus geen gevaar op een van meet af aan foutieve inrichting. Met het kiezen van de relevante modules is het eisenpakket van een industriële MKB voor 80% gedekt.

GLOVIA G2 bevat enkel die functionaliteit die uw bedrijf nodig heeft, zowel in de diepte als in de breedte. Geen overbodige ballast, enkel sector-specifieke functionaliteit. Bovendien zijn onze oplossingen bijzonder gebruiks-vriendelijk, waardoor dure opleidingen niet langer nodig zijn. Daarom kiezen zowel multinationals als Dell Computer en Caterpillar maar ook lokale spelers voor ons.

glovia G2

GLOVIA G2 stroomlijnt alle activiteiten, zowel binnen de vier muren van de productiefaciliteit als daarbuiten, en brengt u dus dichter bij uw klanten en leveranciers. Dat levert enorme voordelen op. U kunt, bijvoorbeeld, snel en accuraat op vragen van klanten reageren, zowel de cyclustijden als de informatiestroom door uw hele bedrijf en de supply chain reduceren, uw bedrijf tot een “lean” organisatie omvormen en de vraag koppelen aan onderliggende productie- en inkoopactiviteiten. GLOVIA G2 pakt de uitdagingen aan waar fabrikanten tegenwoordig mee te maken krijgen en biedt fabrikanten geavanceerde mogelijkheden voor het beheren en verbeteren van hun gehele bedrijf. Van productontwerp, inkoop, planning en productie tot verkoop, opvolging, installatie en ondersteuning.

GLOVIA G2 is zodanig ontworpen, dat het aanzienlijke meerwaarde oplevert voor de klant, inclusief een snelle ROI en lage TCO. Wereldwijd heeft Fujitsu Glovia meer dan 4000 implementaties begeleid in sectoren zoals automotive, luchtvaart & defensie, elektronica & elektrotechniek, apparaten- & machinebouw, toeleveranciers en industriële producten & – projecten. Van al deze implementaties werd 90% binnen de voorziene termijn en budget afgerond. Het uitgangspunt is bij iedere implementatie steeds hetzelfde: onmiddellijk toegevoegde waarde leveren en voldoen aan het allerhoogste verwachtingsniveau van de klant. Bij Fujitsu Glovia zijn we pas succesvol als u dat bent.

Trefwoorden: maakindustrie, machinebouw, apparatenbouw, automotive, toeleverancier, metaal, elektronica, industrie, projecten, productieREFERENTIES

KMWE Precisie
Frencken Europe
Dunlop Conveyor Belting
Ruma Rubber
Enbi International
Saval
MarFlex
Bakker Magnetics
VDL Industrial Modules
PMB UVA International
Vanwyk Systems
Machinefabriek Herder
PM Bearings
Spark Holland
Universal Electronics
Vlastuin Groep
NEXANS Network Solutions, div. Euromold
Mayekawa Europe
FUJITSU Ten
DELL Computer
Caterpillar UKBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Fujitsu Glovia BV
Adres Fellenoord 350
Postcode en plaats 5611 ZJ Eindhoven
Contactpersoon M. Soet
Telefoon +31 (0)40-2655355
E-mail emea@glovia.com
Meer informatie Bezoek website