Sharepoint DMS | ETTU - ICTleveranciers.nl

SharePoint DMSAl meer dan 10 jaar is ETTU dé Microsoft SharePoint DMS en Office 365 partner van Nederland. Samen met hun klanten transformeren zij technologie in zakelijk voordeel. Dit doen zij niet alleen door het kiezen van de beste technische oplossing, maar ook met hun dienstverlening rondom advies en adoptie.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software.
 
 De afgelopen 10 jaar heeft ETTU meer dan vierhonderd klanten geholpen bij de realisatie en implementatie van SharePoint en Office 365. Deze best practices hebben wij ondergebracht in een separate productlijn: eConnect. Dit zijn gebruikersvriendelijke producten die bewezen succesvol zijn op het gebied van documentbeheer, archivering, communicatie, projectmanagement, HRM, ICT en meer.

Naast deze standaard SharePoint DMS en Office 365 portalen, ontwikkelt ETTU ook SharePoint, Office 365 en .Net -oplossingen op basis van fixed budget. Dit doen wij in een hechte samenwerking met onze klanten. ETTU heeft sinds haar oprichting meer dan vierhonderd organisaties geholpen met de realisatie van SharePoint, Office 365 en .Net oplossingen. Deze kennis hergebruiken wij om ook voor jouw organisatie de gewenste oplossing te realiseren. De technische realisatie en invoering alleen is niet voldoende. Het is een wisselwerking van zowel technische als business vraagstukken. Om deze reden betrekt ETTU gedurende het traject zowel IT als de business van jouw organisatie.

Klanten van ETTU zijn onder andere ABN AMRO, GGD Brabant Zuidoost, Heineken, Radboudumc, TU Delft en Zilveren Kruis.

SharePoint DMS
Het eConnect Documentmanagement Portaal is een kant-en-klare DMS-oplossing in SharePoint waarin medewerkers altijd en overal kunnen samenwerken. Het Documentmanagement Portaal ondersteunt zowel afdelingsgerichtwerken, als Zaakgericht Werken. Met het Documentmanagement Portaal kunnen medewerkers over afdelingen heen samenwerken, overzichtelijk en zonder omslachtige procedures. De medewerkers kunnen informatie en documenten onafhankelijk van tijd en plaats gestructureerd opslaan en terugvinden binnen één omgeving. Zo kunnen medewerkers documenten publiceren die voor iedereen beschikbaar zijn zonder dat er rechten voor de afdelingensite toegekend hoeven worden. Bovendien zijn documenten altijd in de laatste versie beschikbaar en kunnen de documenten onafhankelijk van tijd en plaats worden ontsloten. Op basis van het type document worden alle bestanden volgens de juiste wettelijke termijn bewaard en overzichtelijk gearchiveerd.

Zaakgericht Werken
Het eConnect Case Management Portaal is ontwikkeld op basis van best practices en is NEN 2082 gecertificeerd. Met dit portaal hoef je niet langer om te kijken naar het archief. Documenten worden voor de juiste termijn bewaard en overzichtelijk gearchiveerd. Ook is het mogelijk in andere systemen te zoeken, waardoor er geen kennis of documenten verloren gaan. Met ons Case Management Portaal worden gebruikers maximaal ondersteund bij het eenvoudig archiveren van documenten en het maakt zaakgericht werken in de vertrouwde Office omgeving mogelijk.
ETTU_producten_framework

Documenten worden in pdf-vorm of in een ander duurzaam bestandsformaat op een logische, gestructureerde manier opgeslagen in het archief. Geautoriseerde medewerkers kunnen deze documenten altijd en overal gemakkelijk terugvinden en raadplegen. Wanneer een gearchiveerd document de wettelijke bewaartermijn heeft bereikt, kan het document automatisch verwijderd worden.

Trefwoorden: DMS software, document management, SharePoint DMS, Office 365, ETTU, Case ManagementWHITEPAPERS

Van een fileshare naar DMS in SharePoint Online

Bekijk hier alle whitepapers van ETTU


REFERENTIES

Klanten van ETTU zijn onder andere: ABN AMRO, GGD Brabant Zuidoost, Heineken, Radboudumc, TU Delft en Zilveren Kruis.

Bekijk hier al onze klancases


DEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam ETTU
Adres Kampenringweg 45b
Postcode en plaats 2803 PE GOUDA
Contactpersoon Bart Scheffer
Telefoon 0182-686000
E-mail marketing@ettu.nl
Meer informatie Bezoek website