Ensior – Making Business Intelligence Work - ICTleveranciers.nl

Ensior – Making Business Intelligence Work


Ensior

Ensior is specialist in Business Intelligence (BI) met al meer dan 16 jaar staat van dienst. Ensior, afgeleid van het engelse woord ensure, geeft organisaties rust door gestructureerd inzicht in de prestaties van haar processen en medewerkers.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 Ensior geeft uw organisatie grip op processen door u tijdig over de juiste informatie te laten beschikken. Met onze expertise en BI oplossingen bent u sneller en beter in staat onderbouwde beslissingen te nemen. Dit ziet u terug in uw resultaten. Ensior staat voor een objectieve en pragmatische aanpak. De branchekennis van onze BI-professionals zet u op voorsprong. Wij zijn actief in vele sectoren, waaronder financiële dienstverlening, productie, detailhandel, telecommunicatie, pharma, overheid.

Ensior levert onder andere de volgende BI services:

  • Business Analytics
  • Datamangement
  • Data Science
  • BI Assessment
  • BI Competence Centers
  • BI Training

Ensior gebruikt BI software van de toonaangevende marktleiders SAP en Microsoft. Zij bieden ieder in hun eigen marktsegmenten complete producten voor Enterprise BI. De BI-platformen van SAP en Microsoft onderscheiden zich van de point-solutions door uitgebreide datamanagement en beheersfunctionaliteit.

BI Solutions van Ensior
Het is de filosofie van Ensior haar klanten optimaal te laten profiteren van de jarenlang opgebouwde kennis van SAP en Microsoft BI technologie. Om u beter van de voordelen van uw BI-initiatieven te laten genieten, heeft Ensior oplossingen ontwikkeld die snel en doeltreffend inzetbaar zijn.

BI Support
Ensior biedt verschillende soorten support, met heldere SLA’s passend bij uw behoefte.

Trefwoorden: BI software, Ensior, SAP, financiële dienstverlening, productie, detailhandel, telecommunicatie, pharma, overheidWHITEPAPERS

Artikelen

OVERIGE PUBLICATIES

BlogsBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Ensior B.V.
Adres Hoofdstraat 91
Postcode en plaats 3971 KE Driebergen
Contactpersoon Sander Honig
Telefoon 030-6301052
E-mail sander.honig@ensior.com
Meer informatie Bezoek website