Driessen HRM - ICTleveranciers.nl

Driessen HRM


Driessen HRM

Mensen maken het verschil, zeker in de publieke sector. Bij Driessen HRM willen we mensen en organisaties in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software.
 
 Het uitvoeren van een complex HRM beleid roept vaak vele vragen op bij HRM’ers. Altijd een antwoord op uw HRM vraag, dat is het uitgangspunt van het HRM kennissysteem RAP. Is er bijvoorbeeld voldoende inzicht in de arbeidsvoorwaarden en rechtspositie van de medewerkers? En zijn alle regelingen nog wel actueel?

Via het HRM kennissysteem RAP krijgen u en uw medewerkers digitaal op eenvoudige en heldere wijze inzicht in arbeidsvoorwaarden en aanvullende lokale regelingen die voor uw organisatie gelden. Momenteel bieden wij oplossingen voor overheid en onderwijs, waarin de actuele tekst van de CAR UWO, de SAW (sectorale arbeidsvoorwaardenregeling Waterschapspersoneel), CAO VO en CAO HBO is opgenomen.

Het HRM kennissysteem RAP biedt niet alleen uitkomst voor de afdeling HRM, maar ook voor alle andere medewerkers binnen uw organisatie. Zij kunnen in de medewerkersversie van RAP zelf op zoek gaan naar het antwoord op hun vraag. Kan een medewerker het antwoord niet vinden, dan kan de vraag worden doorgezet naar de HRM’er. Vervolgens kan de HRM’er:

– Het antwoord opzoeken in de uitgebreide online HRM versie van RAP
– De vraag posten in het HRM netwerk van RAP
– De vraag bespreken tijdens een bijeenkomst van Driessen

Het HRM-kennissysteem RAP biedt uitkomst voor HRM’ers en medewerkers binnen overheid en onderwijs. Er zijn versies waarin de actuele cao-tekst is opgenomen voor gemeenten, waterschappen, politieke ambtsdragers, het voortgezet onderwijs en hoger beroepsonderwijs.

Trefwoorden: HRM software, RAP, DriessenOp dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Driessen HRM
Adres Schootense Dreef 15
Postcode en plaats 5708 HZ Helmond
Contactpersoon
Telefoon 0492-506666
E-mail info@driessen.nl
Meer informatie Bezoek website