DIN Solutions | Microsoft Dynamics NAV - ICTleveranciers.nl

DIN Solutions | Microsoft Dynamics NAV


DIN Solutions

DIN Solutions levert sinds 1982 krachtige software oplossingen voor MKB en mid market bedrijven. Als basis gebruiken we daarvoor het Microsoft Dynamics platform.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software
 
 DIN Dranken voor Microsoft Dynamics® NAV is onze branchestandaard voor spelers in de drankensector zowel distributie groothandel, importeurs en exporteurs van wijn, gedistilleerd, bier en frisdranken alsook brouwerijen, bottelarijen, afvulbedrijven, producenten van wijn, fruitsappen en gedistilleerd. Vooral de geïntegreerde accijnsoplossing waarin de gehele accijnsadministratie en bijbehorende aangiftes is ondergebracht, is van onderscheidende waarde in de markt.

DIN Food voor Microsoft Dynamics® NAV is onze branchestandaard voor zowel voedselproducerende en voedselverwerkende bedrijven als bedrijven in de Horeca, Foodgroothandel en Foodservice met specifieke oplossingen voor o.a. recepturenbeheer, kwaliteits-management, batchmanagement, tracking & tracing en volledige integratie voor EDI-verkeer.

Kennis van systemen en technologie is relevant, maar kennis van en ervaring binnen uw branche is van doorslaggevend belang. Onze aanpak is dan ook gericht op segmentfocus en partnerschap: samen met onze opdrachtgevers zorgen voor een succesvolle inzet van integrale bedrijfssoftware die meegroeit met de ontwikkelingen in de markt. Hierbij focussen we ons op uw onderscheidend vermogen en concurrentiepositie en bieden we maximale toegevoegde waarde met een onderscheidende branche oplossing en uitmuntende branche expertise om uw concurrentiepositie fundamenteel te verbeteren.

Microsoft Dynamics NAV is een internationaal bewezen standaard voor ERP. Door dit krachtige, toekomst-gerichte en flexibele ERP platform te combineren met gestandaardiseerde branchespecifieke functionaliteiten kan een organisatie maatwerk tot een minimum beperken. Bovendien stuurt u met onze branche-oplossingen uw gehele organisatie vanuit één applicatie aan, waardoor u meer grip krijgt op uw bedrijf, sneller kunt inspelen op wet- en regelgeving en de veranderende vraag van uw afnemers. Daarnaast is onze brancheoplossing DIN Dranken voor Microsoft Dynamics® NAV de meest logische standaard in de drankenmarkt; geaccepteerd binnen branche-verenigingen en Douane in Nederland en België.

Trefwoorden: ERP, Microsoft, Dynamics, Navision, Food, Dranken, Bedrijfssoftware, MKB, EDI, AccijnsadministratieREFERENTIES

DGS wijnkopers, A Brand New Day, Hasselt Millésime, Daily Fresh Food, Froster, ArizaBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam DIN Solutions
Adres Withuisveld 22
Postcode en plaats 6226 NV Maastricht
Contactpersoon Lynne van Hasseld
Telefoon 043-6049080
E-mail info@dinsolutions.nl
Meer informatie Bezoek website