Digitt - ICTleveranciers.nl

Digitt


Digitt

Digitt gelooft dat informatie de grootste asset van een organisatie is. Want elk bedrijf produceert en ontvangt dagelijks een enorme hoeveelheid aan informatie. Ongestructureerde informatie is nutteloos. Daarom helpen wij organisaties met het inrichten, digitaliseren en ondersteunen van informatiemanagement. Dat doen we vanuit een proces gedreven visie, want je business processen bepalen wanneer je welke informatie nodig hebt.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software.
 
 Wij ontzorgen organisaties door hun informatiestromen verder te digitaliseren, slim in te richten en de veiligheid van informatie te waarborgen. Door middel van consultancy en goed doordachte software stellen wij organisaties in staat structuur te brengen in hun informatie, om dit vervolgens slim in te kunnen zetten als integraal onderdeel van de bedrijfsprocessen.

De grootste waarde van een organisatie zit in haar medewerkers en de gezamenlijke informatie die zij creëren en daarna ook over kunnen beschikken.

Tegenwoordig wordt vrijwel alle documentatie en correspondentie digitaal gecreëerd en opgeslagen. Hieronder ook bedrijfskritische informatie. Het is van essentieel belang dat deze informatie veilig is maar ook eenvoudig te vinden is voor wie het nodig heeft.

Een goede document management oplossing is een simpel en effectief systeem dat organisaties ondersteunt en bevorderd bij het verwerken, managen, en het bewaren van records en informatie. Dit betekent controle op revisies, logging van geschiedenis, toegangsrechten, document templates, workflows, vastlegging van metadata, etc.

De document-, case- en recordsmanagement oplossing 360° geeft je een 360 graden overzicht en volledige controle over de documentatie, contracten, afspraken, taken en projecten binnen je organisatie. Tegelijkertijd stelt de software je in staat dit te relateren aan je klanten en bedrijfsprocessen.

In 360° zijn daarnaast de basisfunctionaliteiten van een DMS gecombineerd met slimme toevoegingen voor samenwerking, relatiemanagement en enterprise management. Het resultaat is een gestandaardiseerde oplossing dat ervoor zorgt dat informatie veilig is maar ook toegankelijk voor diegenen die deze informatie nodig hebben.

Bespaar tijd en geld door te kiezen voor een oplossing in de cloud. 360° kan namelijk zowel lokaal geïnstalleerd worden of als een clouddienst. Hierbij betaal je alleen voor wat jouw organisatie nodig heeft.

Trefwoorden: DMS, Microsoft, 360, Zaaksysteem, Archief, e-depot, O365, Workflow, Zaakgericht, DigittBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Digitt
Adres Hendrik Figeeweg 3G 21
Postcode en plaats 2031 BJ Haarlem
Contactpersoon Barry Bakker
Telefoon +31615825926
E-mail Barry.bakker@digitt.nl
Meer informatie Bezoek website