DigiOffice | IDB Groep - ICTleveranciers.nl

DigiOfficeDigiOffice – Alle documenten in één systeem. Met DigiOffice registreert, beveiligt en archiveert u al uw inkomende en uitgaande documenten, tekeningen en e-mails (met bijlagen) digitaal in een centrale webbased database. Het DMS maakt projectmatig en zaakgericht werken concreet.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software.
 
 Via de webbrowser heeft u – via strikte beveiliging op basis van rollenstructuur – altijd toegang tot deze informatie. Het DMS systeem maakt projectmatig en zaakgericht werken mogelijk met functies als postregistratie, factuurverwerking, e-mailarchivering, projecten beheer, dossiervorming en het digitaliseren van bestaande archieven. Krachtige zoekfuncties, de virtuele mappenstructuur en werkstromen voor acties en taken versterken DigiOffice tot de ideale oplossing voor efficiënt documentbeheer.

Efficiënt werken
Door documenten en informatie centraal te managen werkt u efficiënt (samen) altijd met actuele informatie.

Eenvoudig te gebruiken
Vanuit uw persoonlijke digitale werkruimte zoekt, vindt, leest, start en werkt u aan documenten en informatie.

Tijdbesparend
Verspil geen uren meer aan zoeken en vinden! Snelle toegang tot documenten en informatie levert u dagelijks enorme tijdwinst op.

Via de onderstaande link vindt u een overzicht van alle kernelementen van DigiOffice

DigiOffice kenmerken

Trefwoorden: DMS software, Document management software, DigiOfficeWHITEPAPERS

Modern digitaal werken met een document management systeem
In deze vijf stappen selecteert u een passend DMS
DMS: Steunpilaar in bedrijfsprocessen

Bekijk hier alle whitepapers van DigiOffice (IDB groep)


REFERENTIES

Salverda
Rick Maljaars, werkvoorbereider bij Salverda: “Er is een enorm verschil met hoe het er pakweg zeven jaar geleden aan toe ging. Iedereen had zijn eigen mapje en manier van structureren. Veel hing af van de individuele discipline. Met DigiOffice staat alle informatie, documentatie en correspondentie op een plek. Adressen worden beter beheerd. Contracten zijn gemakkelijker op te stellen en bij het project te bewaren. Maar misschien is het prettigste nog wel dat je alles gemakkelijk kunt terugzoeken.”

Scope scholengroep
SCOPE scholengroep (SCOPE), de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken, heeft DigiOffice aangeschaft voor stroomlijning en verbetering van haar bedrijfsprocessen. Dit uit zich in beter beheer van alle inkomende en uitgaande correspondentie, het digitaliseren van het archief en de postregistratie en het instellen van e-mailregistratie en –archivering. Ook is er met werkstromen in de DMS software meer grip op de inkomende facturenstroom. De inzet van de module DigiOffice Huisstijl komt ten slotte tegemoet aan de wens tot verlaging van drukwerkkosten.

Hazenberg Bouw
Antoine van Dongen, adjunct-directeur financiën bij Hazenberg Bouw: “Om zo scherp mogelijk in te kopen, leggen we alle documenten digitaal vast. Wanneer we bijvoorbeeld bij vijf schilders offertes opvragen, weten we dan zeker dat ze alle vijf dezelfde stukken van ons hebben ontvangen. Vanuit het centrale DMS kunnen we bovendien direct een projectcontract samenstellen met de juiste gegevens. Zo hebben we beter inzicht op alle documenten en werkstromen en daardoor blijven we beter in control over onze projecten. Voor ons is het grote voordeel dat vooraf duidelijk is wat de financiële resultaten zijn van een project.”


DEMO’S

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam IDB Groep
Adres Vijzelmolenlaan 2
Postcode en plaats 3447 GX Woerden
Contactpersoon Ellen van den Heuvel
Telefoon 0348 – 46 55 00
E-mail info@idbgroep.nl
Meer informatie Bezoek website