DigiOffice | IDB Groep - ICTleveranciers.nl

DigiOffice


DigiOffice

DigiOffice is software voor digitaal werken en ondernemen. Efficiënter en gemakkelijker digitaal werken bereik je met grip op data, informatie en je bedrijfsidentiteit. DigiOffice biedt je alle elementen om nog beter en eenvoudiger digitaal (samen) te werken en je bedrijfsvoering te optimaliseren. Documentbeheer(DMS), relatiebeheer(CRM) en huisstijlbeheer maken dat jij meer tijd hebt voor je kerntaken: kwaliteit leveren, service verlenen en van meerwaarde zijn voor je relaties.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software, Document Management, Relatiebeheersoftware en ICT in de bouw en vastgoed
 
 Grip op al je informatie- en documentstromen
Document Management biedt je overzicht en inzicht in de verschillende informatiestromen. Het digitaliseert structuur en brengt je administratieve werklast terug. Integratie en koppelingen met andere systemen en applicaties zijn mogelijk. Voorbeelden van koppelingen/replicaties zijn Navision, Dynamics, SharePoint en SharePoint Online van Microsoft, HRM, CRM, ERP en financiële pakketten, 4PS Construct, BIS.NET, Metacom+, Relatics en HomeDNA.
Met DigiOffice maak je je bedrijfsprocessen efficiënter, effectiever en toekomstgericht. Samen halen we meer rendement uit je digitale werkomgeving en digitaal samenwerken, iedere dag opnieuw.

Bespaar tijd
Slimmer digitaal werken en sneller de juiste informatie beschikbaar hebben levert je dagelijks veel tijdswinst op.

Grip op informatie
Maak je bedrijf efficiënter door je bedrijfsprocessen te optimaliseren én te automatiseren..

Tevreden klanten
Maak optimaal gebruik van informatie in het voordeel van de klant en verminder je kosten.

DigiOffice kenmerken

Trefwoorden: DMS software, Document management software, DigiOfficeWHITEPAPERS

Modern digitaal werken met een document management systeem
In deze vijf stappen selecteert u een passend DMS
DMS: Steunpilaar in bedrijfsprocessen

Bekijk hier alle whitepapers van DigiOffice (developed by IDB Groep)


REFERENTIES

Baker Tilly
“De koppeling tussen DigiOffice en andere applicaties zorgt ervoor dat informatie op één centrale plek wordt beheerd. Dat voorkomt dubbele data invoer, scheelt fouten en spaart tijd.”

Group van Loon
“DigiOffice is breed inzetbaar. Op één centrale plek verwerken we documenten zoals facturen, klachten, ISO-documenten enzovoort. Dit maakt sturen op data mogelijk.”.

De Vries en Verburg
“Het spreekwoordelijke schaap met vijf poten bleek niet te bestaan. De standaard DMS-module in het ERP was niet toereikend voor wat we wensten. Daarom kiezen we voor DigiOffice naast ons ERP!”

Sanquin
“Sanquin beheert al 20 jaar veilig de gegevens van relaties en de ongeveer 400.000 donors op één centrale plek, in DigiOffice. Huisstijlbeheer zorgt voor professionele communicatie.”

Oorlogsgravenstichting
“Wij werken dagelijks met privacygevoelige informatie van Nederlandse oorlogsslachtoffers. Dat hebben we in DigiOffice goed afgeschermd per rol en functie van een medewerker.”

Kröller-Müller Museum
“Wij leggen alle documenten over het museum, de kunstobjecten, de kunstenaars en de correspondentie met relaties secuur vast in DigiOffice. Voor nu én de toekomst.”

GGz Eindhoven en de Kempen (GGzE)
“We managen met DigiOffice de in vergaderingen behandelde documenten en de bijbehorende actiepunten. We zijn nooit meer stukken kwijt.”

Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
Toen de vereniging groeide en de diversiteit onder onze leden toenam wilden we als NOA een verdere digitale transformatie ondergaan. We kozen voor DigiOffice.”


DEMO’S

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam IDB Groep
Adres Vijzelmolenlaan 2
Postcode en plaats 3447 GX Woerden
Contactpersoon Jasper Ruijgrok en Bob Swart
Telefoon 0348 – 46 55 00
E-mail info@digioffice.nl
Meer informatie Bezoek website