DigiOffice | IDB Groep - ICTleveranciers.nl

DigiOfficeDigiOffice Document management: alle documenten in één systeem. Efficiënt werken, eenvoudig te gebruiken en tijdbesparend. Altijd en overal documenten en informatie beschikbaar, beveiligd en via webbrowser toegankelijk op basis van rol/functie/groep. Werk via DigiOffice eenvoudig samen en deel informatie veilig via portalen en websites. Het DMS maakt projectmatig en dossiermatig werken concreet.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software, Document Management, Relatiebeheersoftware en ICT in de bouw en vastgoed
 
 DigiOffice Document management is werken vanuit elke informatie behoefte. Elk dossier, document, e-mailbericht, actie, object of data is in DigiOffice snel te zoeken, te vinden, te starten, te koppelen en aan te werken. Altijd en overal documenten en informatie beschikbaar, beveiligd en toegankelijk op basis van rol/functie/groep.

Werk via DigiOffice eenvoudig samen en deel informatie via portalen en websites. Stuur processen aan via automatische werkstromen voor workflow management. Integratie en koppelingen met andere systemen en applicaties zijn mogelijk. Voorbeelden van koppelingen/replicaties zijn Navision, Dynamics, SharePoint en SharePoint Online van Microsoft, HRM, CRM, ERP en financiële pakketten, 4PS Construct, BIS.NET, Metacom+, Relatics en HomeDNA.

Efficiënt werken
Door documenten en informatie centraal te managen werkt u efficiënt (samen) altijd met actuele informatie.

Eenvoudig te gebruiken
Vanuit uw persoonlijke digitale werkruimte zoekt, vindt, leest, start en werkt u aan documenten en informatie.

Tijdbesparend
Verspil geen uren meer aan zoeken en vinden! Snelle toegang tot documenten en informatie levert u dagelijks enorme tijdwinst op.

DigiOffice kenmerken

Trefwoorden: DMS software, Document management software, DigiOfficeWHITEPAPERS

Modern digitaal werken met een document management systeem
In deze vijf stappen selecteert u een passend DMS
DMS: Steunpilaar in bedrijfsprocessen

Bekijk hier alle whitepapers van DigiOffice (developed by IDB Groep)


REFERENTIES

GGz Eindhoven en de Kempen (GGzE)
Ellen Knippers, Secretaris van de Raad van Bestuur van GGz Eindhoven en de Kempen (GGzE): “We waren al redelijk koploper met het vergaderen via de vergaderapp, maar we merkten dat het proces rondom vergaderingen niet gedigitaliseerd was. Wij zetten DigiOffice nu al een aantal jaar bij GGzE in. Ik vind het zelf een erg prettige manier van werken. Het is heel efficiënt. Sinds we met DigiOffice werken, kunnen we beter nakijken welke documenten in vergaderingen zijn besproken en wat de vervolgstappen zijn. We zijn nooit meer stukken kwijt”.

Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
Gert van de Bovenkamp, verantwoordelijk voor Financiën en ICT bij NOA: “Toen de vereniging groeide en de diversiteit onder onze leden toenam wilden we als NOA een verdere digitale transformatie ondergaan. We kozen voor DigiOffice om de belangenbehartiging van onze leden te optimaliseren.”

Salverda
Rick Maljaars, werkvoorbereider bij Salverda: “Er is een enorm verschil met hoe het er pakweg zeven jaar geleden aan toe ging. Iedereen had zijn eigen mapje en manier van structureren. Veel hing af van de individuele discipline. Met DigiOffice staat alle informatie, documentatie en correspondentie op een plek. Adressen worden beter beheerd. Contracten zijn gemakkelijker op te stellen en bij het project te bewaren. Maar misschien is het prettigste nog wel dat je alles gemakkelijk kunt terugzoeken.”

Scope scholengroep
SCOPE scholengroep (SCOPE), de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken, heeft DigiOffice aangeschaft voor stroomlijning en verbetering van haar bedrijfsprocessen. Dit uit zich in beter beheer van alle inkomende en uitgaande correspondentie, het digitaliseren van het archief en de postregistratie en het instellen van e-mailregistratie en –archivering. Ook is er met werkstromen in de DMS software meer grip op de inkomende facturenstroom. De inzet van de module DigiOffice Huisstijl komt ten slotte tegemoet aan de wens tot verlaging van drukwerkkosten.

Hazenberg Bouw
Antoine van Dongen, adjunct-directeur financiën bij Hazenberg Bouw: “Om zo scherp mogelijk in te kopen, leggen we alle documenten digitaal vast. Wanneer we bijvoorbeeld bij vijf schilders offertes opvragen, weten we dan zeker dat ze alle vijf dezelfde stukken van ons hebben ontvangen. Vanuit het centrale DMS kunnen we bovendien direct een projectcontract samenstellen met de juiste gegevens. Zo hebben we beter inzicht op alle documenten en werkstromen en daardoor blijven we beter in control over onze projecten. Voor ons is het grote voordeel dat vooraf duidelijk is wat de financiële resultaten zijn van een project.”


DEMO’S

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam IDB Groep
Adres Vijzelmolenlaan 2
Postcode en plaats 3447 GX Woerden
Contactpersoon Ellen van den Heuvel
Telefoon 0348 – 46 55 00
E-mail info@digioffice.nl
Meer informatie Bezoek website