Davanti Warehousing | CORAX - ICTleveranciers.nl

Davanti Warehousing


davanti warehousing

Davanti Warehousing biedt haar klanten 2 oplossingen: CORAX, ons cloud en webbased WMS met flexibele abonnementsvormen en MLS Premium, het WMS voor grote, gemechaniseerde warehouses.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 Davanti Warehousing is eigenaar en ontwikkelaar van 2 hoogwaardige WMS-en: CORAX en MLS Premium. Davanti heeft haar hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in Polen, USA en Australie.

Davanti Warehousing

Team
Davanti Warehousing is specialist in magazijnlogistiek en heeft haar eigen state-of-the-art warehouse management systemen ontwikkeld: MLS Premium en CORAX. Beide WMS’en zijn flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten. Naast een eigen WMS neemt het Davanti-team 400 jaar logistieke kennis en ervaring mee in een implementatietraject. Onze mensen hebben honderden magazijnen gezien en kunnen een gedegen advies geven over het optimaliseren van logistieke processen. Of er nou levensmiddelen opgeslagen liggen, electronica of gevaarlijke stoffen.

Drie continenten
Onze WMS’en worden in Utrecht ontwikkeld door ruim 80 professionals. Dat heeft voor u als gebruiker een heleboel voordelen. Direct en snel zakendoen bijvoorbeeld. Hoewel Davanti in Nederland gevestigd is, is zijn inmiddels actief op 3 continenten. Davanti heeft kantoren in Polen, Australië en de USA. We hebben al meer dan 160 implementaties gedaan in 15 landen.

CORAX, dé web- en cloud based oplossing
CORAX is flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten. De oplossing is volledig web- en cloud based, waardoor grote investeringen in servers en IT infrastructuur overbodig zijn. Verder is CORAX via elke internet browser, op elk apparaat en vanaf elke locatie te gebruiken en uitermate geschikt om meerdere locaties met meerdere voorraadeigenaren aan te sturen.
We hanteren een 1 versie- strategie wat inhoudt dat alle gebruikers van dezelfde software gebruik maken en profiteren van regelmatige releases en updates. Tegelijkertijd is er ruimte voor klant-specifieke wensen vanwege het flexibele karakter van de software. CORAX is bijzonder gebruiksvriendelijk waardoor de klant er snel zelfstandig mee aan de slag kan.

MLS Premium voor complexe magazijnomgevingen
MLS Premium is vanwege haar rijke functionaliteit geschikt voor grote, complexe magazijnomgevingen die vooral gekenmerkt worden door mechanisatie. In een gesprek zal altijd bekeken worden welk WMS voor uw uitdagingen het beste aanbod heeft.

Trefwoorden: WMS software, CORAX, cloud, logistiek, warehouse management system, supply chainREFERENTIES

Voor case studies van CORAX kijkt u hier
Voor case studies van MLS klikt u hier


DEMO’S


 
 
 

 
 
 
Meer info: info@davantigroup.com


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Davanti Warehousing BV
Adres Papendorpseweg 83
Postcode en plaats 3528 BJ Utrecht
Contactpersoon Trix van Veen
Telefoon 088 3454500
E-mail info@davantigroup.com
Meer informatie Bezoek website