Davanti Warehousing | CORAX - ICTleveranciers.nl

Davanti Warehousing


davanti warehousing

Davanti Warehousing biedt haar klanten 2 oplossingen: CORAX, ons cloud en webbased WMS met flexibele abonnementsvormen en MLS Premium, het WMS voor grote, gemechaniseerde warehouses.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 Wat biedt Davanti?

Davanti Warehousing BV is specialist in Warehouse Management Software met CORAX SaaS WMS. Wil je controle en efficiëncy in je magazijn en werken met innovatieve software? Wil je makkelijk kunnen verbinden met andere systemen in het magazijn? Wil je snel aan de slag met de CORAX App op een scanner of zelfs op je smart phone? Maak kennis met CORAX en onze WMS consultants. We staan voor je klaar.

Davanti Warehousing

Ons Team
Onze experts hebben als thuisbasis Breda en tellen inmiddels 80 collega’s. Hoewel Davanti in Nederland gevestigd is, zijn we inmiddels actief op 3 continenten. Ons bedrijf kan inmiddels bogen op meer dan 30 jaar ervaring in de logistiek. Deze ervaring, aangevuld met zeer actuele kennis van IT en logistiek, nemen wij mee in een project.

Onze mensen hebben honderden magazijnen gezien en kunnen een gedegen advies geven over het optimaliseren van logistieke processen. Of er nou levensmiddelen opgeslagen liggen, electronica of gevaarlijke stoffen, in bulk of e-commerce.

Corax WMS Davanti

Trefwoorden: WMS software, CORAX, cloud, logistiek, warehouse management system, supply chainREFERENTIES

Bekijk de case studies van CORAX hier.


Video’s

 
 
 

 

 

 
 
 


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Davanti Warehousing BV
Adres Gravinnen van Nassauboulevard 105
Postcode en plaats 4811 BN Breda
Contactpersoon Astrid Rotsteeg, account manager
Telefoon 088 3454500
E-mail info@davantigroup.com
Meer informatie Bezoek website