Datel Access B.V. - ICTleveranciers.nl

Datel Access B.V.Datel Access is actief op het gebied van vaste- en mobiele telefonie en datatoepassingen. Wij leveren en faciliteren dan ook vaste telefonie, Hosted telefonie, VoIP, mobiel, vast/mobiel integratie en breedbandverbindingen. Al meer dan 20 jaar leveren wij uiterst kwalitatieve producten en diensten, binnen de sectoren dienstverlening, industrie, gezondheidszorg, overheid en horeca. Deze sectoren ondersteunen wij zowel lokaal als landelijk.

Bekijk hier meer leveranciers van Voip telefonie
 
 Voice over IP telefonie
Onze Voice over IP (VoIP) omgevingen beschikken over alle vormen van communicatie, zoals telefoon-, chat- en videocommunicatie. Door het inzetten van onze toepassingen, wordt het voor elke gebruiker mogelijk om plaats en tijd onafhankelijk te werken. De beschikbare softphones, webclients en apps hebben een uniforme gebruikersinterface en worden gekoppeld aan een handset, headset en/of fysiek telefoontoestel. Met de softphones, webclients en apps kunnen medewerkers bellen (al dan niet in combinatie met click-to-dial functionaliteit), chatten en in- en externe conferencegesprekken (webRTC) opzetten. Tevens hebben medewerkers inzicht in de bereikbaarheid van collega’s (presence-informatie), deze kan op ieder gewenst moment gewijzigd worden. De softphone, webclient en app zijn ingericht met een communicatieoverzicht waarbij de communicatiehistorie worden getoond.

SIPtrunking
SIPtrunking van Datel Access biedt midden- en grootzakelijke omgevingen de mogelijkheid tot het gebruik van kwalitatief hoogwaardige infrastructuur voor data- en telefoniefaciliteiten. Al dan niet in combinatie met traditionele- (ISDN) en moderne breedbandverbindingen voor onder meer VoIP. Met de betrouwbare en hoogwaardige infrastructuur van Datel Access bespaart u onder meer significant op uw uitgaande telefoonverkeer. Onze tarieven zijn zeer concurrerend en transparant. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend de meest kwalitatieve routes voor het distribueren van telefoonverkeer. Bovendien gebruiken we ons geavanceerde routing platform om de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen te garanderen.

Breedbandverbindingen
Naast telefonietoepassingen leveren wij tevens alle beschikbare vormen van breedbandverbindingen. Van ADSL- en VDSL aansluitingen tot glasvezel- en straalverbindingen. Door middel van een postcodecheck wordt bepaald welke breedbandaansluiting er leverbaar is op de betreffende locatie. Vervolgens wordt de breedbandverbinding ingezet als internet access of om het inkomende- en uitgaande telefoonverkeer te distribueren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Datel Access? Wij staan u graag te woord.

Datel Access B.V.
Olmenlaan 12
1404 DG Bussum
T +31 (0) 88 2320232
E sales@datelaccess.com

Trefwoorden: VoIP, Telefonie, Hosted, Cloud, Integratie, Internet, Mobiel, 3CX, App, BesparenWHITEPAPERS

datelaccess.comBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Datel Access B.V.
Adres Olmenlaan 12
Postcode en plaats 1404 DG Bussum
Contactpersoon Kelly Gundersen
Telefoon 0882320232
E-mail sales@datelaccess.com
Meer informatie Bezoek website