Credon - ICTleveranciers.nl

Credon


Credon

Credon is marktleider in de Benelux met een totaal pakket van Qlik Business Intelligence (BI) oplossingen.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 Credon levert QlikView oplossingen voor organisaties die data op een snelle en eenvoudige manier willen toegankelijk maken. We bieden inzicht en kennis waar vroeger alleen data beschikbaar was. Wij hebben talrijke referenties in productie, retail, de farmaceutische, logistieke en financiële sector. Onze oplossingen worden dagelijks gebruikt door zowel IT als business managers.
Trefwoorden: QlikView, Qlik View, BI, Business Intelligence, Credon, Qlik Sense, NPrinting, QlikView trainingREFERENTIES

Credon klanten
Meer dan 450 tevreden klanten

De oplossing voor AVA
AVA gebruikt vandaag QlikView voor analyses over de verkoop, alsook in het logistiek en het financieel departement. In totaal kunnen zestig gebruikers de analyses maken, die ter beschikking worden gesteld van het hele bedrijf.

Uitdagingen
Tot voor kort had het bedrijf geen BI tool in huis en gebeurden analyses via Excel-queries op de data uit de ERP oplossing. De kwaliteit van de data was daardoor niet altijd gegarandeerd en omdat niet iedereen de nodige kennis had van complexe formules en macro’s in Excel, werden analyses ook dikwijls beperkt tot een algemeen overzicht.

De oplossing
AVA gebruikt vandaag QlikView voor analyses over de verkoop, alsook in het logistiek en het financieel departement. In totaal kunnen zestig gebruikers de analyses maken, die ter beschikking worden gesteld van het hele bedrijf. Om deze grote omschakeling in goede banen te leiden werd er telkens 1 key user per departement aangeduid die alle business en technische opleidingen kreeg en die samen met Credon gewerkt hebben aan nuttige dashboards voor de organisatie.

Resultaat
Nu AVA een paar maanden verder is, zijn de ervaringen positief. De IT afdeling ervaart voordelen omdat de operationele mensen zonder tussenkomst van IT, analyses kunnen maken.

“De hoeveelheid aan informatie in ons bedrijf kan zeer overweldigend zijn, zegt Koen Van Weddingen nog, omdat elke kasticket een schat aan informatie omvat. Zo analyseren wij bijvoorbeeld tijdens drukke periodes dagelijks de verkopen per product en per vestiging, waardoor wij de leveringen beter kunnen afstemmen zodat een winkel niet zonder stock valt, maar ook niet teveel stock krijgt.”

Bronsystemen
Navision,AS400, Torex Kassasystemen, MS SQL DB


DEMO’S

 


 

 
Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Credon
Adres Plesmanstraat 2
Postcode en plaats 3833 LA Leusden
Contactpersoon Robin Gaethofs
Telefoon +31 30 635 03 20
E-mail info@credon.eu
Meer informatie Bezoek website