Comm'ant Nederland B.V. - ICTleveranciers.nl

Comm’ant Nederland B.V.


Comm'ant

Comm’ant creëert de blauwdruk van de organisatie met afhankelijkheden van procesketens. Procesbeschrijving, Documentbeheersing, Beheersaspecten en Formulieren & Rapportages in één overzichtelijk web-based systeem. Bent u benieuwd naar de functionaliteiten, lees meer over de mogelijkheden.

Bekijk hier meer leveranciers van BPM software.
 
 Comm’ant geloofd dat de beste resultaten ontstaan door goede samenwerking. Daarom legt u met Comm’ant de focus op de overdrachtsmomenten in het proces. Dat zorgt voor heldere communicatie en bewegingsruimte voor professionals.

Al 15 jaar leveren zij een praktische methode en web-based software voor proces- en resultaatverbetering (business process management).

Klanten in alle sectoren passen dit integraal managementsysteem succesvol toe. Zij gebruiken dit organisatieontwikkeling systeem voor: KAM, V&G, PDCA, BPM GRC, MVO, BCM en Lean.

Trefwoorden: BPM software, Procesmanagement, kwaliteitsmanagement, lean, documentbeheersing, risk management, kwaliteitsmanagementsysteem, processen beschrijvenWHITEPAPERS

De slaagkans van een BPM project vergroten
Het geheim van een succesvolle BPM implementatie


REFERENTIES

Klantcase Huisman Equipment | Industrie
De Comm’ant methode en software wordt gebruikt om taak- of afdelingsgerichte zaken om te zetten naar proces- en resultaatgericht. Huisman is zorgvuldig te werk gegaan en is er in geslaagd om Comm’ant snel en succesvol te implementeren. Een aantal belangrijke stappen zijn cruciaal: Een plan van aanpak, het betrekken van de medewerkers in een vroeg stadium, in het begin nadenken over de gewenste resultaten, het meten en het bijsturen tijdens het project.

Klantcase VRR Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond | Veiligheidsregio
Het beheer van procedures in Microsoft Visio en werkinstructies in Microsoft Word is bewerkelijk en foutgevoelig. Overzicht van alle verbindingen, samenhang van verschillende bedrijfsonderdelen is cruciaal om te kunnen sturen op proces en resultaat. Door Comm’ant is er een gemeenschappelijke taal om over processen en werkafspraken te praten.

Klantcase Dorel Juvenile Europe | Industrie
Veranderingstraject van afdeling en activiteitgericht naar proces en resultaatgericht brengt vele voordelen met zich mee. Comm’ant heeft enorm bijgedragen aan een optimale samenwerking, efficiënte en flexibele bedrijfsvoering binnen Dorel Europe.

Meer referenties kunt u vinden op de pagina van praktijkcases


DEMO’S

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Comm’ant Nederland B.V.
Adres Joan Muyskenweg 92
Postcode en plaats 1114 AN Amsterdam
Contactpersoon Maxim Donskoi
Telefoon 020 463 91 01
E-mail info@commant.com
Meer informatie Bezoek website