Slim software nabouwen | Codeless - ICTleveranciers.nl

Slim Software Nabouwen


codeless

Codeless biedt software-oplossingen waarbij het zakelijk gebruikersgemak wordt geherdefinieerd

Onderscheidend technologie-huis dat opdrachtgevers helpt in deze complexe en mondiale wereld om digitaal zaken te doen. Dat doen we door software-oplossingen aan te bieden waarbij we het zakelijk gebruikersgemak, Mobile & Cloud first principe, herdefiniëren.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Codeless bouwt uw bestaande software precies na, maar dan volledig toegerust op de eisen van deze tijd. De vertrouwde functionaliteiten, formulieren en gegevens worden overgenomen en omgezet naar nieuwe moderne gebruikersschermen. Bovendien bent u gelijk klaar voor internet en het online managen van uw activiteiten.
Het resultaat: geen maatwerk met open eind, geen standaardpakket dat niet aansluit met overbodige functies, wél zeer slim en risicovrij ontwikkeld in de modernste technologie. Een volwaardige vervanger van uw huidige systeem.

Geen Big-Bang risico’s

Als u uw oude (deel)systeem wilt vervangen is kiezen voor nieuwe bedrijfssoftware kiezen voor het onbekende. Welke investering is er mee gemoeid? Raakt u bestaande data en kennis kwijt? En hoe weet u zeker dat uw medewerkers er goed mee kunnen werken? Dankzij onze unieke aanpak kunt u de stap naar de nieuwe realiteit prima maken zonder afscheid te moeten nemen van alles wat u in de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

Het nieuwe alternatief: slim software nabouwen

Codeless haar aanpak van slim software nabouwen houdt in dat u niet hoeft te kiezen tussen de (financiële) onzekerheid van maatwerk en het keurslijf van een standaardpakket. Codeless biedt met het nabouwen van uw bestaande systeem een aantrekkelijk nieuw alternatief.

Slim software nabouwen met Codeless:

 • Zorgt ervoor dat u kunt werken zoals u gewend bent.
  U werkt precies zoals met uw huidige software.
 • Alle processen in het bedrijf worden op exact dezelfde wijze aangestuurd.
  U hoeft uw medewerkers niet opnieuw in te werken.
 • Waarborgt bestaande investeringen.
  Alle tijd en geld die de afgelopen jaren zijn geïnvesteerd in uw oude systeem blijven behouden. De vertrouwde schermindeling, functionaliteiten, codes, formulieren en data worden overgenomen in het nieuwe systeem.
 • Maakt het mogelijk om snel over te stappen tegen relatief lage kosten.
  Omdat Codeless uw bestaande software nabouwt, is voor iedereen helder wat het beoogde eindresultaat is. Dit houdt het ontwikkelproces overzichtelijk en efficiënt. Bij Codeless hoeft u niet te vrezen voor onvoorziene kosten of uit de hand lopende planningen.
 • Garandeert dat uw bedrijf mee groeit met de tijd.
  Uw investering is ook voor de toekomst gewaarborgd. Achter de schermen is een team topprogrammeurs continu bezig om de software te verfijnen, up-to-date en toekomstzeker te houden. Hierdoor hoeft u nooit meer over nieuwe releases, of zelfs complete vervanging van uw systeem na te denken.
 • U kunt uw bedrijfsprocessen online managen.
Trefwoorden: ERP software, Software nabouwen, slim software nabouwenDEMO’SBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Codeless Technology
Adres Laan van Londen 100
Postcode en plaats 3317 DA Dordrecht
Contactpersoon Roland Worms
Telefoon 078-3030500
E-mail admin@codeless.com
Meer informatie Bezoek website