Centric - ICTleveranciers.nl

Centric


Centric

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Met een modern ERP systeem voorkomt u het dubbel invoeren van gegevens. De informatie wordt zo consistenter waardoor de communicatie tussen afdelingen wordt verbeterd en de samenhang van processen duidelijker wordt. Het gevolg? Een verhoogde productiviteit en de garantie dat u op één waarheid stuurt.

Centric ervaren leverancier ERP software
Hoe beter het systeem is afgestemd op uw processen, hoe meer voordeel u uit het ERP haalt. Hiervoor doet u zaken met een ervaren leverancier van hoogwaardige ERP-software. Een partij met kennis van de branche waarin u opereert en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Centric heeft al meer dan drie decennia aan ervaring op het gebied van ERP. We combineren IT-, markt- én proceskennis en stroomlijnen de organisatie en de processen van onze klanten. Niet vanuit een technisch perspectief, maar vanuit de business.

We implementeren en beheren ERP systemen voor organisaties in de volgende branches:

• supply chain
• woningcorporaties
• bouw

Centric biedt ERPoplossingen op basis van zelfontwikkelde technologie en technologie van partners, waaronder Microsoft en Oracle, al dan niet in de cloud.

Trefwoorden: ERP software,Microsoft, Oracle, Bouw, Supply Chain, WoningcorporatiesNog geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Centric
Adres Antwerpseweg 8
Postcode en plaats 2803 PB Gouda
Contactpersoon
Telefoon +31 182 64 80 00
E-mail info@centric.eu
Meer informatie Bezoek website