Cegeka - ICTleveranciers.nl

Cegeka


Cegeka

Cegeka levert kwalitatieve ICT-oplossingen die klanten helpen om hun business doelstellingen te realiseren. Dit doen zij aan de hand van onder andere Microsoft oplossingen en technologie, zoals ERP (AX en NAV), CRM, BI en Office. Cegeka beschikt over specifieke oplossing voor de Food en Process.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Cegeka helpt ondernemingen om sterk te staan en te groeien in een digitale wereld. Dit is mogelijk dankzij hun geavanceerde IT-oplossingen, een strategische manier van denken en een praktische aanpak. Cegaka wil een betrouwbare raadgever zijn voor haar klanten die hun IT-oplossingen willen afstemmen op bedrijfsdoelstellingen die meerwaarde creëren.

Cegeka levert IT producten en diensten op het gebied van infrastructuur (o.a. outsourcing, cloud oplossingen, managed services, enz.), agile oplossingen (o.a. softwareontwikkeling, application management), business applicaties (o.a. Dynamics 365 ERP en CRM, blockchain, digitale marketing, data intelligence) en IT consultancy. Met een omzet van 440 miljoen euro (2017) en 4.200 medewerkers is het bedrijf in Nederland, België, Oostenrijk, Tjechië, Duitsland, Italië en Roemenië actief in de sectoren food, groothandel en distributie, zorg, ledenbeheer en vastgoed.

Trefwoorden: ERP software, CRM software, AX, NAV, voeding, foodBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Cegeka
Adres Bastion 4
Postcode en plaats 3905 NJ Veenendaal
Contactpersoon
Telefoon +31 318 41 00 00
E-mail info@cegeka.com
Meer informatie Bezoek website