CASH financieel pakket | CASH - ICTleveranciers.nl

CASH Financieel


Cash software

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

Bekijk hier meer leveranciers van Financiële software.
 
 CASH. U telt!

‘De gebruiker staat centraal!’. Een vaak gehoorde uitdrukking; een loze kreet? Niet bij Cash Software. Vanaf de introductie van CASH in 1984 hebben wij steeds de gebruiker als uitgangspunt gesteld bij het ontwikkelen van onze programmatuur. De gebruiker moet de zekerheid hebben dat zijn bedrijfsproces perfect wordt ondersteund, zijn administratie feilloos verwerkt is, hij de informatie krijgt die hij wenst én met plezier kan werken. Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de financiële, administratieve programmatuur.

De tevredenheid over onze producten is groot. Dat mogen wij best wel zeggen. En tevreden klanten vertellen het voort. Voor ons heel belangrijk, want zo hebben wij als Cash Software bv in de afgelopen 30 jaar een marktpositie met vele duizenden klanten kunnen opbouwen in het Nederlandse MKB. Met een trouwe, groeiende groep gebruikers.

Wij zullen er alles aan doen om onze gebruikers tevreden te stellen en te houden. Met de juiste programmatuur voor diverse onderdelen van het bedrijfsproces, met service en ondersteuning. Wij gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen op allerlei gebieden, maar volgen deze niet klakkeloos. Voorop staat de praktijksituatie van onze gebruikers. Vernieuwingen worden uitsluitend toegepast als zij er baat bij hebben.

Kort samengevat in onze slogan: CASH. U telt!

Trefwoorden: Financiële software, Cash, administratieOp dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam CASH software
Adres Alexanderstraat 3
Postcode en plaats 2514 JL Den Haag
Contactpersoon Dhr. R. Mijnsbergen
Telefoon 070-3560570
E-mail r.mijnsbergen@cash.nl
Meer informatie Bezoek website