Canon Nederland - ICTleveranciers.nl

Canon NederlandCanon is uw partner bij overheden, medische instellingen, educatie, dienstverlening, bouw, handel, industrie, logistiek en energy voor het borgen van dossiers voor HR, finance, logistiek, project of contractdossiers.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software.
 
 Business services
Als u op zoek bent naar een manier om het beheer van digitale en fysieke documenten te verbeteren, kan Canon u helpen. Met onze jarenlange expertise en innovatieve technologie die meebewegen met uw veranderende behoeften.

De services die Canon biedt lopen uiteen van managementconsultancy over informatiebeheer tot diverse documentbeheeroplossingen voor organisaties van elke omvang naar Canon geoutsourcet of in eigen beheer uitgevoerd. Canon biedt ook vele workshops en mentoring aan professionele drukwerkleveranciers om hen te helpen optimaal te profiteren van markttrends.

Trefwoorden: DMS software,HR, finance, logistiek, contractdossiersREFERENTIES

Sanders Magneetservice
Adfomedia
Arcadis
Gemeente Venlo
Generali
Hanzehogeschool Groningen
HuaweiBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Canon Nederland
Adres Brabantlaan 2
Postcode en plaats 5216 TV ‘s-Hertogenbosch
Contactpersoon Leon Molendijk
Telefoon 073-6815815
E-mail info@canon.nl
Meer informatie Bezoek website