BZTRS Agency - ICTleveranciers.nl

BZTRS AgencyBZTRS Agency helpt ambitieuze ondernemers aan meer winst, waarde en plezier.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software
 
 BZTRS is zeer nauw betrokken bij klanten in de retailbranche. Vanuit deze specialisatie hebben wij bij veel retailorganisaties oplossingen op het gebied van omnichannel winkelautomatisering, Business Intelligence en Product Informatie Management systemen ingezet. Onze basis is het begrijpen van de business van de ondernemer en we bieden daarbij oplossingen waarbij de behoeften van eindgebruikers centraal staan. Wij beperken ons hiermee niet alleen tot data vraagstukken. BZTRS verzorgt namelijk het gehele traject; van strategisch advies en het bouwen van een webshop tot aan opleiding en support voor onze software oplossingen.

De ultieme klantbeleving
Het gezamenlijk streven is altijd om de eindgebruiker, dus de klant van onze klant, een ultieme klantbeleving te bieden. Het aantal contactmomenten tussen consumenten en retailers is de afgelopen decennia flink toegenomen. Naast traditionele media en de winkelvloer is er contact via apps, social media, webshops en ga zo maar door, welke samen de totale klantbeleving vormen. Terwijl retailers nadenken over de inzet van kanalen, verwacht de consument gewoonweg overal dezelfde service, kwaliteit en beleving. BZTRS biedt een totaalconcept, waarmee retailers aan deze verwachting kunnen voldoen. We ontwikkelen samen een goede omnichannel-strategie en stemmen bedrijfsprocessen hierop af. Winkel, website, webshop, mobiele applicatie, kiosk, beacons en loyalty; het wordt allemaal naadloos op elkaar afgestemd en waar nodig (verder) ontwikkeld.

Retail Intelligence met Qlik
BZTRS ziet de noodzaak en meerwaarde van Business Intelligence en implementeert dan ook BI software bij verschillende klanten. BZTRS maakt hierbij gebruik van Qlik Business Intelligence software. Wij hebben vakkundige en gecertificeerde Qlik consultants in huis, maar ook gespecialiseerde business analisten. Samen met onze klant streven wij ernaar om tot een kwalitatief hoogstaand en passende Qlik BI implementatie te komen, waar je direct de vruchten van kunt plukken. Een vliegende start wordt gestimuleerd door onze ontwikkelde Qlik Dashboards. Wij zijn al sinds lange tijd gecertificeerd Qlik Solution Provider partner en sinds 2014 ook Qlik Retail Expertise Partner.

Product Informatie Management (PIM) met Beeyond
Een Product Informatie Management (PIM) systeem is een must binnen bedrijven die veel (online) verkopen. Dit helpt namelijk producenten, groothandelaren en (r) etailers bij het aanbieden van actuele en volledige product informatie aan de klant.

Met Beeyond als PIM systeem kun je, binnen één platform, op een efficiënte manier al je productinformatie beheren. Je kunt hierbij denken aan productomschrijvingen, kleuren, afmetingen, afbeeldingen, instructievideo’s en handleidingen. Met Beeyond implementeer je een flexibel, cloud-based en laagdrempelig Product Informatie Management systeem dat direct een einde maakt aan je “productdata chaos”.

De BZTRS mindset
BZTRS is een samenwerkingsverband, ontstaan uit de behoefte van klanten. Onder andere de bedrijven Abacus BV en The Concept Store sloten zich hierbij aan.

Sinds 2016 helpt BZTRS Agency ambitieuze ondernemers bij het ontwikkelen van hun business naar futureproof organisaties. We richten ons op continue ontwikkeling, zowel persoonlijk als binnen ons vakgebied en streven dan ook voortdurend naar optimalisatie. Binnen BZTRS heerst een open cultuur en zo gaan wij ook graag met onze klanten om. Wij voelen ons betrokken bij onze eigen organisatie maar ook bij die van jou.

Trefwoorden: BI software, PIM, retail, omnichannel, winkelautomatisering, business intelligence, product informatie managementREFERENTIES

Zeeman
BZTRS verzorgde voor Zeeman de implementatie van QlikView en de ontwikkeling en opbouw van een verkoop- en financieel dashboard. Medewerkers van Zeeman zijn hierdoor in staat snel en tot in detail managementinformatie te ontsluiten met QlikView.

Van Der Meer Diertotaalgroothandel
Van Der Meer Diertotaalgroothandel beheert meer dan 50.000 artikelen in Beeyond. De mogelijkheden en flexibiliteit van het PIM systeem bespaart hen veel tijd en biedt ruimte om te focussen en sneller in te spelen op belangrijke veranderingen in de markt.

Trends & Trade

BZTRS en Trends & Trade ontwikkelden gezamenlijk het automatiseringspakket door naar de wensen van Trends & Trade te luisteren. Vervolgens volgde er een gefaseerde implementatie. Dit alles in nauwe samenwerking met de exposanten van zowel Trends & Trade als FashionExtras als de medewerkers van beide bedrijven.Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam BZTRS Agency
Adres Mathildelaan 1A
Postcode en plaats 5611 BD Eindhoven
Contactpersoon Afdeling Sales
Telefoon 040 400 28 30
E-mail info@bztrs.nl
Meer informatie Bezoek website