Computers and Communications N.V. - ICTleveranciers.nl

Computers and Communications N.V.C&C, Computers and Communications N.V. profileert zich als een one-stop-shop partner voor middelgrote bedrijven. Zowel wat betreft software als hardware kunt u bij ons terecht voor up-to-date advies en een kwalitatieve dienstverlening.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software.
 
 Vandaag telt onze onderneming een 30-tal medewerkers opgesplitst in 2 divisies: software en hardware. Ons Hardware team bestaat uit medewerkers die instaan voor installatie, onderhoud en support van pc’s en randapparatuur, servers, netwerken, security en telefonie. Het Software team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van onze DiAS – DMS – CRM en FIN – ERP software oplossingen. Tot slot staat het customer care team in voor de helpdesk. Deze mensen organiseren ook opleidingen en zorgen voor de telefonische begeleiding van onze klanten bij vragen of problemen.

C&C profileert zich als een strategische partner die instaat voor het aanbieden van geïntegreerde totaaloplossingen. Wij willen luisteren naar de behoeften van onze klanten en deze vertalen in gerichte en efficiënte oplossingen.

Wij streven ernaar om met al onze klanten een lange termijnrelatie op te bouwen waarbij betrokkenheid en communicatie cruciaal zijn. De gedreven spirit en het persoonlijk contact met onze klanten typeert na al die jaren nog steeds de werking van ons familiebedrijf. De talrijke klanten die ons al jarenlang hun vertrouwen schenken, vormen het beste bewijs dat deze aanpak gewaardeerd wordt!

Trefwoorden: DMS software, software, hardware, CRM, ERPOp dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Computers and Communications N.V.
Adres Ambachtsstraat 8
Postcode en plaats 9700 Oudenaarde, België
Contactpersoon
Telefoon +32(0)55/300.320
E-mail info@cac.be
Meer informatie Bezoek website