EASE Bedrijfsapplicatie – Builders en Performers - ICTleveranciers.nl

EASE Bedrijfsapplicatie – Builders en Performers


Builders en Performers

Builders en Performers heeft jaren ervaring in het het ontwikkelen, implementeren en exploiteren van innovatieve IT oplossingen.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Met de toepassingen van de EASE bedrijfsapplicatie beschikt u altijd over de juiste informatie op het juiste moment. De oplossingen ondersteunen namelijk efficiënt en integraal de bedrijfsactiviteiten. Het is flexibel en het is fijn in gebruik met een focus op de ondersteuning van uw bedrijfskundig specialisme.

performance 1Kenmerken EASE bedrijfsapplicatie

In dashboards alle klantinformatie centraal
In één oogopslag inzicht en toegang tot essentiële informatie ( ook op de telefoon)

Flexibele inrichting van uw bedrijfsapplicatie
Uw specialisme bepalen hoe en we welke gegevens worden verzameld. Dit is eenvoudig te wijzigen als beheerder.

Integrale bedrijfsondersteuning
(potentiële) klanten, leveranciers, voorraad, facturen, contracten en andere essentiële bedrijfsinformatie centraal en efficiënt beheren

performance 2Ondersteuning dagelijkse operatie
Mails, documenten, agenda’s, planningen en gestructureerde bedrijfsinformatie zijn efficiënt opgenomen in het bedrijfsproces.

Her)gebruik bestaande systemen
Gooi niets weg wat goed is: (her)gebruik specialistische systemen zoals boekhouding en urenregistratie

Triggers en alerts
Actief worden de interne en externe stakeholders vanuit het systeem gestimuleerd om het juiste te doen

Veilig en discreet
De EASE bedrijfsapplicatie heeft alle eisen en toetsen uit de financiële en medische wereld prima doorstaan

Trefwoorden: CRM, workflow, bedrijfsapplicatie, EASE, webbased, SaaS, documentmanagementREFERENTIES

Hof Hoorneman Bankiers
HHB maakt gebruik van de bankoplossing “Prometheus” gerealiseerd en geëxploiteerd door Builders en Performers. Deze bankapplicatie ondersteunt het klantbeheer en de bijbehorende bankprocessen, waaronder bancaire transacties. Deze volledige bankoplossing is uitermate geschikt voor community banking.

Participatie Maatschappij Oost Nederland ( PPM Oost)
PPM Oost maakt gebruik van het Informatie managementsysteem “VenturePlan” gerealiseerd en geëxploiteerd door Builders en Performers. De organisatie wordt ondersteunt in het afhandelen van velen investeringsaanvragen volgens vaste procedures. De procedures worden ingericht met workflow’s en zijn volledig configureerbaar. Alle participaties worden binnen dit systeem beheerd.

Relatiebeheer en documentmanagement voor Talentenpool
Builders en Performers is ontwikkelaar en exploitant van de digitale kantooroplossing van de Talentenpool. Zij zijn sterk in strategische personeelsplanning en loopbaanontwikkeling (talentontwikkeling). Ze hebben velen kandidaten en werkgevers in beheer die zij bemiddelen naar andere organisaties. Hierbij wordt op projectbasis gewerkt met uiteenlopende opdrachtgevers, leveranciers en externe bemiddelaars. Binnen één centraal systeem wordt alle historie en activiteiten netjes georganiseerd en beschikbaar gesteld naar behoefte van de betrokkene.

CRM voor TamCom B.V.
Builders en Performers is ontwikkelaar en exploitant van het CRM systeem van TamCom. TamCom is leverancier van hard- en software in de veeteelt industrie en hebben veel mensen actief in de buitendienst. Graag wilde ze een alternatief voor Microsoft Dynamics, waarin de medewerker beter wordt ondersteund in het werk. Met de geleverde oplossing worden alle afdelingen ondersteund met worklow management en persoonelijke dashboards waarin alle relevante informatie beschikbaar is.


DEMO’SBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Builders en Performers
Adres Sleepboot 9a
Postcode en plaats 3991 CN Houten
Contactpersoon Henk Hoeksema
Telefoon 055 – 526 3887
E-mail info@benp.nl
Meer informatie Bezoek website