Brincr - ICTleveranciers.nl

Brincr


brincr

Brincr is ontwikkeld als cloudoplossing voor MKB en MKB+ bedrijven die ordergericht werken. Naast handelsbedrijven ook breed inzetbaar voor dienstgerichte bedrijven.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software
 
 Brincr is ontwikkeld door een team van ICT professionals. Sinds 1999 zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van orderverwerkingssoftware binnen een groot aantal branches. De opgedane kennis is gebundeld tot het platform Brincr.com. Met Brincr hebben wij een platform ontwikkeld waarmee groei in de breedste zin mogelijk wordt. Compact en goedkoop in de startfase en uitgebreid wanneer nodig. Met behoud van lage operationele kosten. Doordat Brincr zelf te configureren is, bijvoorbeeld: het aantal gebruikers, aantal klanten, features, etc, groeit de software mee met het bedrijf.

Standaard modules zijn: orderverwerking, (e)facturatie, offertes, pakbonnen, orders, backorders, samengestelde artikelen, voorraadbeheer.

Trefwoorden: erp, orders, pakbon, offerte, voorraad, facturatie, orderverwerking, groothandel, backorders, logistiekDEMO’S

Demonstratie momenteel op aanvraag via brincr.comBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Brincr.com
Adres Haagweg 198
Postcode en plaats 2324 NB Leiden
Contactpersoon J. Huisken
Telefoon 085 – 273 35 36
E-mail info@brincr.com
Meer informatie Bezoek website