3PL Dynamics | Boltrics - ICTleveranciers.nl

3PL Dynamics


3pl-dynamics

Verscherp uw inzicht in uw bedrijfsprocessen, houd transportkosten laag en bewaak de kwaliteit met de Transport Management software (TMS) van Boltrics. De totaaloplossing voor logistiek dienstverleners. Van ordermanagement, ritplanning, routeplanning en contractmanagement tot het complete beheer van tarieven, toeslagen en wagenpark.

Bekijk hier meer leveranciers van TMS software
 
 Specifiek voor logistiek dienstverleners. Een totaaloplossing met ERP, WMS én TMS. Van warehousing tot en met transport, van RF scanning tot orderpicking en EDI, van zendingen, tariefstructuren en track & trace tot integraties met boordcomputers of rittenplanning. Allemaal standaard.

3PL Dynamics, dé standaard voor logistiek dienstverleners
3PL Dynamics is de complete softwareoplossing specifiek voor logistiek dienstverleners. Het bevat alle functionaliteiten voor uw logistieke- en bedrijfsprocessen. Standaard. Voor controle en beheersing van voorraden in uw warehouses tot en met het aansturen van uw vervoer tot op het afleveradres. Maar ook voor inkoop, verkoop en financiën. Geïntegreerd en collectief maatwerk eigenlijk. Maar dan wel voor een standaard prijs. Ook dát mag u van de branchestandaard verwachten.

Meer grip op uw bedrijfsvoering
3PL Dynamics stroomlijnt uw bedrijfsvoering en maakt deze direct inzichtelijk. Medewerkers kunnen informatie vlot vinden en delen. Managementrapportages bieden actuele en eenduidige informatie, zodat u weet wat er speelt en goed geïnformeerd kunt sturen en bijsturen. Klanten hebben online inzage in hun actuele voorraden, een service die minder telefoonverkeer oplevert. En dat komt de arbeidsproductiviteit ten goede.

De 5 beloftes van Boltrics

  • Fixed time & fixed price; Dankzij onze projectaanpak kunnen wij Fixed Time & Fixed Price implementeren.
  • Altijd up-to-date; Boltrics werkt met de ‘altijd up-to-date garantie’; onze klanten werken altijd op de laatste versie van Microsoft Dynamics.
  • Dé branche standaard; Onze software is ontwikkeld vóór en dóór de branche.
  • Microsoft technologie; Boltrics software is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, de bedrijfsoplossing voor het MKB.
  • Cloud, on-premise of hybride; Onze software is beschikbaar als on-premise, cloud of hybride. Aan u de keuze.

Geïnteresseerd in onze software?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo van onze oplossing via info@boltrics.nl.

boltrics

 
 

Trefwoorden: TMS, transportsoftware, Cloud, Tracking & tracing, EDI, Planning, supply chain it solutions, tracking app, mobile appREFERENTIES

Amerongen Kamphuis
Jan Kamphuis, Algemeen Directeur bij Amerongen Kamphuis:
“Doordat 3PL Dynamics voortdurend wordt doorontwikkeld, komen we niet meer in de situatie dat de software is verouderd en dat na bijvoorbeeld 10 jaar alleen een volledige her-implementatie volstaat. We maken hiermee de stap van registreren naar controleren en beheersen.”

HK Logistics
Robert-Jan van ’t Klooster, Algemeen Directeur bij HK Logistics:
“Klanten op een hoog serviceniveau bedienen, dat is de de stelregel van HK Logistics. Wij zijn van mening dat Nekovri Dynamics hieraan een grote bijdrage levert. De software combineert een standaardpakket met branchespecifieke eisen voor de koel- vriesbranche. Hierdoor ontstaat een efficiëntere bedrijfsvoering en kunnen we onze klanten een betere service bieden”.

Estron
“Met de gekozen oplossing van 3PL Dynamics is het voor Estron mogelijk alle warehouse processen te registreren en ondersteunen, zoals inslag, uitslag, opslag, productieproces, crossdocking, orderpicking, blokkade van goederen, facturatie en rapportage. De processen worden volledig met RF-scanners ondersteund.”

VCK Logistics
Eric Aarsen, Managing Director bij VCK Logistics Airfreight:
“De oplossing van Boltrics is gebouwd binnen de standaard Navision technologie, dus zonder maatwerk, waardoor we altijd naadloos mee kunnen met upgrades en in de toekomst geen last meer hebben van verouderde software.”

Een overzicht van alle referenties vindt u hier.


DEMO’S

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo van onze oplossing via info@boltrics.nl.Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Boltrics
Adres Galileïlaan 23b
Postcode en plaats 6716 BP EDE
Contactpersoon J.C. van Ekris
Telefoon +31 318 742 550
E-mail info@boltrics.nl
Meer informatie Bezoek website