BOARD | BOARD Benelux - ICTleveranciers.nl

BOARD


BOARD

BOARD International is een toonaangevende leverancier van verenigde BI en CPM oplossingen. BOARD heeft meer dan 3000 bedrijven in staat gesteld hun prestaties te verhogen door het nemen van betere beslissingen.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 BOARD International is een toonaangevende wereldwijde leverancier van software voor het verbeteren van bedrijfsresultaten door betere besluitvorming. Door het verenigen van Business Intelligence en Corporate Performance Management in één enkel product, stelt de BOARD Management Intelligence oplossing bedrijven in staat om een gedeelde visie van hun prestaties in de hele organisatie te bereiken en dus één versie van de waarheid. Sinds 1994 heeft BOARD meer dan 3000 organisaties geholpen hun prestaties te verbeteren door het nemen van betere beslissingen.

Wij bieden naadloze oplossingen voor:

  • Rapportage & Analyse
  • Budgettering, Planning & Forecasting
  • Winstgevendheid Modellering & Optimalisatie
  • Simulatie & Wat-als-analyse
  • Scorecarding & Strategisch Management
  • Financiële Consolidatie

Op basis van visuele modellen heeft de BOARD toolkit wereldwijde ondernemingen zoals Acer, DHL, GSK, Mitsubishi en Puma in staat gesteld om BI en CPM applicaties te implementeren, in een fractie van de tijd en kosten in vergelijking met traditionele oplossingen, zonder een enkele regel code. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland en BOARD International heeft vestigingen in de VS, Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Australië, India, Japan, Hong Kong, Argentinië, Mexico, de Benelux en een wereldwijd netwerk van distributeurs en gecertificeerde partners.

Trefwoorden: BI software, Business intelligence, BI implementatieOp dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam BOARD Benelux BV
Adres Karspeldreef 14
Postcode en plaats 1101 CK Amsterdam
Contactpersoon Chantal Ferro
Telefoon 020-2295672
E-mail infobenelux@board.com
Meer informatie Bezoek website