Plan-de-CAMpagne | BEMET - ICTleveranciers.nl

Plan-de-CAMpagne


Plan-de-CAMpagne

Bemet International levert CAD/CAM, ERP en APM software voor de maakindustri en verzorgt de volledige implementatie.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Vertrouwde en verrassende ERP software
bemet-plan-de-campagneReeds 25 jaar wordt Plan-de-CAMpagne gezien als het meest gebruiksvriendelijke en innovatieve pakket in de markt van maakbedrijven. Bemet komt elk jaar met één tot twee nieuwe updates. Hierdoor blijven gebruikers van Plan-de-CAMpagne continu verzekerd van de laatste technologie, zonder dat het zeer grote inspanning vergt om over te gaan. V5 is de nieuwste versie van Plan-de-CAMpagne waarbij de nadruk ligt op nog meer gebruikersvriendelijkheid. De nieuwe versie heeft door gebruik te maken van de nieuwste technieken een compleet nieuwe look gekregen die zowel bestaande als nieuwe gebruikers zal aanspreken. Ondanks alle nieuwigheden is de basis van Plan-de-CAMpagne hetzelfde gebleven: het via de software doorlopen van het complete productieproces.

Met V5 laat het bedrijf zien dat zij wederom in staat is om verbeteringen in het ERP-softwarepakket aan te brengen, zodat het pakket nog gebruiksvriendelijker wordt. Ook toont Bemet hiermee aan dat zij marktpionier met toekomstvisie is op het gebied van ERP systemen in de maakindustrie.

ERP voor maakbedrijven
Maakbedrijven in binnen-en buitenland verbeteren hun efficiency met gemiddeld 30% wanneer zij hun bedrijfsprocessen aansturen met Plan-de-CAMpagne ERP-software. Door alle informatie over offertes, orders, voorraad, inkoop, planning, capaciteit, productie en facturering te integreren in één ERP systeem, optimaliseert u uw totale productieproces van order invoeren tot order uitleveren.

Voordelen Plan-de-CAMpagne (ERP)
– ROI van 1 jaar
– Ontwikkeld door specialisten uit úw praktijk
– Gebruiksvriendelijke, snel te leren ERP-software
– Kostenbesparing en afgestemd op uw dagelijkse praktijk door modulaire opbouw
– Vakkundige implementatie met een gemiddelde doorlooptijd van 2 maanden
– 1 systeem met bestaande koppelingen naar CAD/CAM-, gereedschapbeheer- en boekhoudsystemen

Wie is Bemet?
Bemet International levert al ruim 25 jaar CAD/CAM, ERP en APM software aan meer dan 1000 tevreden klanten in de maakindustrie. Door het leveren van gebruiksvriendelijke oplossingen en een praktijkgerichte aanpak zijn deze klanten in staat om hun concurrentiepositie aanmerkelijk te verbeteren.

Trefwoorden: ERP software, CAD/CAM, APM software, maakindustrie, BemetBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Bemet International B.V.
Adres Fokkerstraat 31
Postcode en plaats 3905 KV Veenendaal
Contactpersoon Desirée Hazebroek
Telefoon 0318 – 495858
E-mail info@bemet.nl
Meer informatie Bezoek website