BCS HRM & Salarisadministratie - ICTleveranciers.nl

BCS HRM & Salarisadministratie


BCS

BCS HRM & Salarisadministratie biedt grote en kleine ondernemingen slimme totaaloplossingen voor HRM, salarisadministratie en urenadministratie.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software.
 
 



Uw salarisadministratie makkelijker maken. En zorgen voor meer aandacht voor uw personeel. Dat is wat we doen. BCS biedt u met Delta HRP een slimme en flexibele totaaloplossing op maat, voor alle onderdelen van uw HRM en salarisadministratie. Uw dagelijkse praktijk is altijd ons uitgangspunt.

Delta HRP: het complete softwarepakket
Delta HRP biedt geïntegreerde oplossingen voor al uw HRM- en salarisadministratie vraagstukken. Stel het pakket zelf samen aan de hand van verschillende modules en kies zo de functionaliteiten die bij uw organisatie passen. Zo betaalt u nooit te veel. Uw voordelen:

Gratis demonstratie
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie bij u op kantoor. Zo krijgt u een helder beeld van de voordelen die onze software u te bieden heeft.

Trefwoorden: HRM software, salarisadministratie, urenadministratie



REFERENTIES

BenQ
Warsteiner
Avia
Donkenvoort
Fujitsu
Hela
Kijkshop.nl
Wilco



Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam BCS HRM en Salarisadministratie B.V.
Adres Het Zuiderkruis 29
Postcode en plaats 5215 MV ‘s-Hertogenbosch
Contactpersoon
Telefoon 073 – 594 29 51
E-mail info@bcsbv.nl
Meer informatie Bezoek website