Axians - ICTleveranciers.nl

Axians


Axians

Axians specialiseert zich in het verbeteren van bedrijfsprocessen en de daarbij behorende informatiestromen. Hierbij ligt de focus op processen in de productiebranche en in de AGF (aardappel, groente en fruit) verhandelende -en verwerkende industrie. Iedere markt vraagt om een eigen oplossing. Vandaar dat voor iedere markt een eigen standaard bedrijfsbrede ERP oplossing is ontwikkeld.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Als Microsoft Certified Business Partner ontwikkelt en implementeert Axians al meer dan 15 jaar ERP software met specialisaties in de AGF-sector, de handelsbedrijven en productiebedrijven. Vanwege de verschillende behoeften binnen deze sectoren, zijn verschillende oplossingen (add-ons) vereist. Deze add-ons zijn I-Make (Productie branche) en I-Fresh (AGF-sector), beide gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. In deze standaard oplossingen zijn alle processen geïntegreerd die in de sector aanwezig zijn. Dankzij de aanwezige configuratieopties kunt u het pakket zo inrichten zoals u ermee wenst te werken, zonder gebruik te hoeven maken van maatwerk.

Continue totaaloplossing
Als gevolg van veranderingen in de markt en wet- en regelgeving is de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, binnen de verschillende add-ons, een continue proces. Al deze nieuwe functionaliteiten worden dan ook aan u beschikbaar gesteld. Op die manier kunnen u en uw medewerkers zich volop concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming, gesteund door een up-to-date automatiseringsoplossing.

Onze totaaloplossingen zijn volledig geïntegreerd met andere Microsoft applicaties waaronder Office 365, Dynamics CRM en SharePoint. Ook EDI oplossingen en Business Intelligence oplossingen zijn standaard beschikbaar binnen alle add-ons.

Axians implementatiemethodiek
Tijdens een implementatietraject wordt u begeleidt door de technische- en bedrijfskundige consultants van Axians. Samen met u worden de specifieke wensen en eisen vertaald naar een oplossing die toegevoegde waarde heeft voor u en uw organisatie. Hiervoor hebben wij de Axians Implementatie Methodiek ontwikkeld, waarmee een project in een aantal fases wordt opgedeeld:

  • De Analyse-fase
  • De Realisatie-fase
  • De Ingebruikname-fase

Elke fase wordt gevormd door voorbereiding, uitvoering en oplevering. Voor elke fase is een verantwoordelijke aangewezen en zijn alle door te lopen stappen gedefinieerd en gekoppeld aan functies bij zowel Axians als bij de klant.

Axians: The best of ICT with a human touch

Trefwoorden: ERP software, Microsoft Dynamics NAV, Navision, MKB, maakindustrie, AGF, NAVWHITEPAPERS

Public, private of hybrid cloud in de zorg, bent u er klaar voor?

Bekijk hier alle whitepapers van Axians


REFERENTIES

Dutch-Gelderland
Jac van den Oord, Gebr
van Liere
Veenman
Dutch-Gelderland


DEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Axians
Adres Hogeweg 41
Postcode en plaats 5301 LJ Zaltbommel
Contactpersoon Dennis Stolwijk
Telefoon 0889889000
E-mail info.nl@axians.com
Meer informatie Bezoek website