Asecom - ICTleveranciers.nl

Asecom


asecom

Asecom ziet en zoekt de uitdaging van haar klanten. Met één geautomatiseerd ECO-systeem maken we van alle losse onderdelen in het proces van de klant één geheel. Daarmee realiseert de klant grip op de zaak. Zo geven wij ondernemers de kans om groei waar te maken en opereren we als “zakenpartner” van onze klanten.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Samen ambities waarmaken
Asecom ziet en zoekt de uitdaging van haar klanten. Met één geautomatiseerd systeem maken we van alle losse onderdelen in het proces één geheel. Daarmee krijgt de klant grip op de zaak. Zo bieden wij ondernemers de kans om groei waar te maken en opereren we als “zakenpartner” van onze klanten. Wij leren uw bedrijf, uw business en uw processen van A tot Z kennen en zorgen voor de meest optimale inrichting.

De betrouwbaarheid van SAP Business One (ERP)
Wij gebruiken SAP Business One als onderliggend platform. Dit betrouwbare en degelijke ERP-systeem biedt bedrijven het voordeel om verder te groeien tegen lage kosten. SAP Business One biedt alle randvoorwaarden om nu en in de toekomst zeker te zijn van ondersteuning, ontwikkeling, flexibiliteit en functionaliteit. SAP geldt niet voor niets als de wereldwijde marktleider op het gebied van ERP-software.
SAP is in staat om niet alleen nieuwe technologieën toe te voegen (Mobiel, Cloud) maar is ook uitvinder van nieuwe technologie. Met de revolutionaire technologie SAP HANA zijn onze klanten in staat om grote hoeveelheden data te verwerken, snelle analyses te maken en real-time te rapporteren over alle belangrijke bedrijfsonderdelen. Blijf de concurrentie een stap voor!

Samenwerken met de gehele keten (ketenintegratie)
Wij hebben al jaren de SAP technologie omarmd en stellen klanten in staat om naast algemene onderdelen als het in- en verkoopproces, voorraadbeheer en financiële administratie de gehele keten waarin zij actief zijn, te automatiseren. Denk hierbij aan het leveren van mobiele oplossingen in het magazijn en op de weg, integraties met klant en leverancierssystemen, EDI, Business Intelligence en geïntegreerde CRM.

Internationaal: geen probleem!
Voor internationale groei biedt het SAP platform unieke mogelijkheden. Standaard is er ondersteuning in 27 talen en in wettelijke vereisten in meer dan 40 landen. Inmiddels wordt SAP Business One in meer dan 150 landen gebruikt. Asecom is hierin uw centrale partner.

Asecom: SAP Business One gold partner
Asecom is SAP Business One partner van het eerste uur en heeft de hoogste status: SAP gold partner. Met vestigingen in Breda en Wijchen, een eigen servicedesk, een interne ontwikkelafdeling en data center ondersteunen wij onze klanten optimaal. Daarnaast hebben we een ervaren team van (specialistische) consultants voor functionele, technische en bedrijfsmatige vraagstukken.

We zijn in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 uitgeroepen tot SAP Business One partner van Nederland. Voor het jaar 2014 is Asecom zelfs uitgeroepen tot best presterende SAP Partner Benelux!

Asecom

Trefwoorden: SAP, ERP, groothandel, cloud, ketenintegratie, mkb, WMS,logistiek BusinessOne, voorraadREFERENTIES

Cellpack: Om de processen optimaal af te stemmen op de grootste afnemer vroeg Cellpack Asecom om een EDI-oplossing toe te voegen aan SAP Business One. Deze vergaande ketenintegratie heeft Cellpack een forse tijdwinst opgeleverd bij het verwerken van de circa 132.000 producten en ruim 1200 facturen die het bedrijf jaarlijks naar zijn grootste afnemer stuurt.

R&W Traktiebatterijen: R&W gebruikt al sinds 2006 SAP Business One en maakt gretig gebruik van de mogelijkheden om met SAP processen te stroomlijnen, klantvriendelijke innovaties te introduceren en groei op te vangen. In 2006 was er nog geen sprake van add ons. Asecom heeft deze toch eenvoudig geïntegreerd om magazijnvoorraden bij te houden. Het tekent de flexibiliteit en schaalbaarheid van SAP.

Coffee@Work: Dankzij de strategische keuze voor SAP en Asecom heeft Coffee@Work in zes jaar tijd de omzet verdubbeld, terwijl het personeelsbestand slechts met 70 % hoefde te stijgen. “De manier waarop Asecom SAP bij ons heeft geïmplementeerd heeft ons geholpen om onze groei efficiënt en effectief op te vangen.”

All Tape Supplies: Met klanten in Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Azië is ATS actief op alle continenten. Dankzij SAP Business One kunnen ze elke inkoopbon, pakbon en factuur in elke gewenste taal naar hun partners mailen. Voor het analyseren van alle managementinfo gebruiken ze als een van de eerste bedrijven in Nederland SAP HANA.

GSE Technology: De hoge betrouwbaarheid, stabiliteit en beschikbaarheid van SAP Business One hebben GSE Technology al jarenlang zekerheid geboden dat de dagelijkse processen door blijven draaien: “Onze automatisering heeft nog geen dag stilgelegen sinds de implementatie door Asecom. Ook uitbreidingen met oplossingen van derden verlopen, mits goed voorbereid, zonder storingen. Het systeem groeit gewoon mee met onze behoeften.

ILG Food Group: “Zonder SAP Business One en Warehouse Pro hadden we niet zoveel grip kunnen houden op de sterke groei van onze logistieke processen. Automatisering is voor ons de enige manier om te blijven groeien. We begonnen met busjes en ons bedrijf heeft dit inmiddels uitgebreid tot een groot aantal vrachtwagens.”

DirckIII: “We hebben dankzij SAP Business One met Warehouse Management de rijroutes in het magazijn gestroomlijnd voor de orderpickers. Uit een lijst van zeven oplossingen kozen we voor SAP vanwege de flexibiliteit en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Een ander belangrijk selectiecriterium was dat Asecom de oplossing binnen vijf maanden kon opleveren. ”

GL Precision: In het bedrijfsleven draait het om connectiviteit. Maar koppelen met klanten kan een uitdaging zijn. Door een veelvoud van systemen en dataformaten kunnen zelfs de meest eenvoudige taken, zoals het verzenden van orders en facturen, tijdrovend en ingewikkeld zijn. SAP Business One laat bij GL zien dat ketenintegratie echt kan en veel voordelen oplevert!

MTU: Binnen MTU zijn er 30 intensieve gebruikers en maximaal zo’n 70 medewerkers die SAP Business One gebruiken. In het magazijn worden grote voordelen behaald. Door de barcodescanners boeken de medewerkers veel tijdwinst en is de kans op menselijke fouten verkleind, doordat ze artikelen scannen en nummerherkenning gebruiken.

Numatic: “Asecom scoort bovengemiddeld als het gaat om nakomen van afspraken, goede budgetbeheersing en inzichtelijk maken van kosten. Daarnaast is het een organisatie met veel SAP- en branchekennis die de consultants goed gebruiken bij opdrachtgevers zoals wij.”


DEMO’S


 Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Asecom
Adres St. Ignatiusstraat 263
Postcode en plaats 4817 KK Breda
Contactpersoon M. de Valk
Telefoon 076-5231244
E-mail sapinfo@asecom.nl
Meer informatie Bezoek website