Archie - CRM | ICTleveranciers.nl

Archie


Archie

Archie. CRM software voor Relatiebeheer en CRM op uw eigen netwerk of in de Cloud.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Visie
Succesvol relatiebeheer rust op twee pijlers: directe beschikbaarheid van actuele gegevens en effectieve communicatie met klanten en prospects. Het gebruik van één centraal CRM relatiebestand met snelle zoekmogelijkheden vormt een doeltreffende oplossing voor efficiënte communicatie. Archie is specifiek vanuit deze gedachte ontwikkeld.

Missie
Onder de merknaam “Archie” wij de beste software en ondersteuning leveren voor het slim benutten van gegevens, zodat er optimaal profijt getrokken wordt uit beroepsmatige en persoonlijke contacten.

Wij willen dat het gebruik van de CRM software onze klanten een voorsprong geeft en direct leidt tot meetbare kostenverlaging, verhoging van productiviteit, verbetering van efficiency en motivatie.

Producten en diensten
Het basisproduct draagt de merknaam Archie. Deze lijn is gesplitst in oplossingen voor Profit en Non-Profit organisaties.

Archie is bij organisaties het hart van de organisatie als het gaat om relatiebeheer. Gebruikers hebben een helicopterview over alle gegevens die te maken hebben met relaties en contactpersonen. Dit maakt het makkelijk om met veel contacten langdurige relaties op te bouwen.

Het gebruik zorgt er ook voor dat alle formele en informele informatie binnen de organisatie blijft en niet verdwijnt door het verloop van personeel.

Aanvullend op de productlijnen ontwikkelt en levert Archie Europe diensten voor implementatie, training, consultancy, onderhoud en support.

Met het aantal implementaties bij toonaangevende organisaties zijn wij op dit moment marktleider binnen de Benelux.

Trefwoorden: CRM software, Relatiebeheer, Cloud, Consultancy, SupportREFERENTIES

Door intensieve contacten met relaties en continue ontwikkeling van het product, zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de Benelux. Dankzij 25 jaar praktijkervaring behoort Archie momenteel tot de meest geavanceerde CRM software die verkrijgbaar is.

Klanten maken op dit moment gemiddeld al meer dan 10 jaar van de oplossingen gebruik. Daarmee staan wij aan de top met betrekking tot Customer Lifetime.

De klanten zijn voor het merendeel excellente organisaties die tot de top in hun marktgebied willen behoren. Archie relatiebeheer software levert een positieve bijdrage aan hun succes.

Archie is in gebruik in vele branches, zoals dienstverlening, Handel, Mens en Maatschappij en Radio en TV.


DEMO’SBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Archie
Adres Gorslaan 10
Postcode en plaats 1441 RG Purmerend
Contactpersoon
Telefoon +31 (0) 299 411 800
E-mail archie@archie.nl
Meer informatie Bezoek website