Alexion Software - ICTleveranciers.nl

Alexion SoftwareAlexion Software is opgericht in 2000 door AnToine van Maarle. Vanaf het prille begin wilde hij CRM-software ontwikkelen vanuit een kleine en compacte organisatie voor kleine MKB bedrijven (1 tot ca. 20 gebruikers).

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Alexion CRM is een veelzijdig CRM-pakket voor het organiseren, beheren en vastleggen van contacten, adressen, projecten en documenten. Alexion CRM is flexibel en kan heel gemakkelijk met een organisatie meegroeien.

Met Alexion CRM leg je alle informatie over je relaties vast en kun je snel schakelen als een klant contact opneemt. Hiermee verbeter je de klantvriendelijkheid, want tevreden klanten zorgen voor nieuwe klanten. Er gaat immers niets boven mond-tot-mondreclame.

Alle gegevens direct beschikbaar
Bekijk binnen enkele muisklikken alle informatie over je relaties. Gegevens raken niet meer versnipperd over allerlei verschillende mappen en bestanden, maar worden centraal bewaard en zijn voor alle bevoegde medewerkers direct toegankelijk.

Uitstekende ondersteuning
Je kunt Alexion CRM direct downloaden en er daarna direct mee aan de slag. Dankzij onze ondersteuning heb je het programma snel onder de knie. Onze ondersteuning bestaat uit:

    • telefonische ondersteuning en heldere instructievideo’s
    • een complete database met veel gestelde vragen
    • ondersteunende tips en informatie in de software zelf
Trefwoorden: CRM software, relatiebeheer, Alexion CRMREFERENTIES

DirectPC
DirectPC is een snel groeiende serviceorganisatie die ICT-hulp op afstand levert aan particuliere en zakelijke klanten. Als het nodig is kan ook hulp thuis of op kantoor worden gegeven. Directpc gebruikt Alexion CRM voor het beheer van het totale klantenbestand. Heel belangrijk was het gemak waarmee Alexion het CRM-pakket op maat kon aanpassen om specifieke klantinformatie perfect te kunnen vastleggen en terugvinden.

Royal Foods
Royal foods is een producent van kwalitatief hoog-staande en verse gerechten voor zorginstellingen, kinderdagverblijven en BSO’s. Royal Foods heeft een uitgebreide keuze uit koel- of viesverse maaltijden. Naast het beheer van de relaties wordt Alexion CRM wordt al vele jaren gebruikt voor het verwerken van alle bestellingen, de aansturing van de keuken en de uitlevering aan de klanten.

Partners in Design
Partners in Design richt zich op de probleemloze invulling van vloerbedekking in allerlei projecten. Partners in Design is gespecialiseerd in vloeroplossingen voor creatieve toepassingen en intensief gebruik in uiteenlopende projecten. Partners in Design heeft gekozen voor het CRM-pakket van Alexion vanwege het gebruiksgemak, de uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding en de uitgebreide maatwerkmogelijkheden”.

Kliniek Veldhoven
Kliniek Veldhoven is een privékliniek gespecialiseerd in plastische, esthetische chirurgie en dermatologische behandelingen. Kliniek Veldhoven werkt met een hecht team van ervaren chirurgen en specialisten. Kliniek Veldhoven gebruikt Alexion CRM al vele jaren als centraal platform voor de de coördinatie van de alle behandelingen en relatiebeheer.

Premiumgids.nl
Premiumgids.nl is een webshop met een breed assortiment van uiteenlopende en onderscheidende relatiegeschenken. Een team van betrokken specialisten helpt relaties graag bij het vinden van zowel onbedrukte als bedrukte promotieartikelen en premiums die passen binnen ieder budget. Premiumgids.nl gebruikt Alexion CRM voor relatiebeheer en het snel kunnen maken van vele offertes per dag. Daarnaast zijn het gebruikersgemak en het de maatwerkmogelijkheden onderscheidende criteria”.


DEMO’S

Introductievideo Alexion
http://alexion.nl/videos

Instructie video’s Alexion CRM
http://alexion.nl/instructie-videos-alexion-crmBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Alexion Software
Adres Atoomweg 10
Postcode en plaats 9743 AK Groningen
Contactpersoon A. van Maarle
Telefoon 050 78 33333
E-mail Antoinne@alexion.nl
Meer informatie Bezoek website