Albicons - ICTleveranciers.nl

AlbiconsAlbicons is een organisatie met een lang verleden in alle aspecten van grootschalige software-implementaties.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Albicons is een organisatie met een lang verleden in alle aspecten van grootschalige software-implementaties. Daarbij zijn we sterk netwerk georiënteerd. Deze benadering maakt het voor ons mogelijk om de juiste personen voor de juiste werkzaamheden in te zetten. Onze voornaamste drijfveer is het maximale te halen uit open source business software. Dit doen wij bijvoorbeeld met Sugar van SugarCRM inc. Met SugarCRM leveren we een schaalbare, open en moderne CRM-oplossing voor bedrijven van klein tot groot. Het open source fundament geeft u de garantie op lagere kosten dan gangbare software, hoge kwaliteit, oneindige flexibiliteit en onafhankelijkheid. Albicons is sinds 2009 Certified Partner van SugarCRM.

SugarCRM is de eerste CRM-applicatie dat ontwikkeld en geleverd is onder een open source licentie en bestaat al sinds 2004. Vanaf dat moment tot aan heden heeft SugarCRM een grote groei meegemaakt.

SugarCRM heeft een wereldwijd netwerk van 350 toegewijde partners die klanten helpen bij de implementatie van SugarCRM en deze klanten met raad en daad bijstaan in het dagelijks gebruik van het systeem. Open Mind Consultancy is sinds 2008 1 van deze partners.
SugarCRM is een open source applicatie waarvan de community-editie vrij te gebruiken is. ruim 12 miljoen bedrijven hebben de software gedownload. Een aanzienlijk deel van deze bedrijven gebruikt deze vrije versie van de software. Daarbij kan teruggevallen worden op een community van 115.000 leden die elkaar dagelijks helpen door elkaars vragen/problemen te bespreken en op te lossen.
Met de groei van een organisatie en hogere eisen aan functionaliteit en ondersteuning kan langs eenvoudige weg een upgrade ingezet worden naar de Professional en Enterprise versies van Sugar. Uw Sugar-installatie groeit met u mee !

De implementatie wordt volgens Agile principes uitgevoerd. Met Agile wordt er zoveel en zo snel mogelijk waarde gecreëerd voor de organisatie. Kenmerkend is de directe en continu betro

Trefwoorden: CRM, SugarCRM, Sugar, Open Scource, Implementatie, BedrijfssoftwareNeem voor meer informatie contact met ons op via onze website.Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Albicons
Adres Europa-allee 6
Postcode en plaats 8265 VB Kampen
Contactpersoon R. Vis
Telefoon 038-4582223
E-mail info@albicons.nl
Meer informatie Bezoek website