AGP Logistics - ICTleveranciers.nl

AGP Logistics


AGP Business Software

AGP Business Software heeft meer dan 30 jaar ervaring in ERP software. Voor de vervoerswereld hebben zij software oplossingen ontwikkeld om alle bedrijfsprocessen binnen de branche te kunnen automatiseren (transport, warehouse, expeditie en verhuis).

Bekijk hier meer leveranciers van TMS software
 
 Een goed automatiseringssysteem ondersteunt uw dagelijkse werkprocessen in de organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. AGP Trade is een ERP systeem ontwikkeld voor de handelsonderneming om onder andere de processen inkoop, verkoop, voorraadbeheer, relatiebeheer, magazijnautomatisering, logistiek, facturering en financiële administratie te ondersteunen. Als uitbreiding hierop kunnen onder andere de processen kassaverkoop, werkplaats, productie, assemblage en planning en service worden geautomatiseerd. Daarnaast zijn uitgebreide koppelingen aanwezig met toepassingen via internet, zoals o.a. een webshop.

Planning en service
Het onderdeel llanning en service wordt ingezet voor de registratie en planning van serviceaanvragen en de inzet van servicemonteurs. Via een overzichtelijk grafisch planbord is op elk moment inzicht beschikbaar over de nog te plannen serviceopdrachten, de geplande opdrachten en de voltooide opdrachten. Iedere servicemonteur kan via een PDA de werkbonnen digitaal versturen met daarop de verbruikte artikelen en uren. De monteurs beschikken steeds over het overzicht van de door hem uit te voeren opdrachten. Opdrachten kunnen na het afmelden door een monteur nog aangepast worden. Daarna worden deze omgezet naar een verkooporder voor de facturering van uren en verbruikte producten. Ook worden nieuwe serviceaanvragen gemaakt.

Trefwoorden: TMS software, Transport management, AGP, logistiek, transport, warehouse, expeditie, vervoerswereldREFERENTIES

Bekijk hier een aantal van onze referenties


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam AGP Logistics
Adres De Amert 160
Postcode en plaats 5462 GH Veghel
Contactpersoon Afdeling verkoop
Telefoon 0413-387777
E-mail info@agp.nl
Meer informatie Bezoek website