AGP Business Software - ICTleveranciers.nl

AGP Business Software


AGP Business Software

AGP Business Software houdt zich bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen in diverse branches, o.a. voor handelsbedrijven, projectorganisaties, verhuurbedrijven en installatiebedrijven.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 AGP Trade

AGP Trade is het softwarepakket voor de moderne groothandel. In deze totaaloplossing worden de onder andere de processen inkoop, verkoop, voorraadbeheer, artikelbeheer, relatiebeheer, logistiek, facturering en financiële administratie volledig geautomatiseerd.

Als uitbreiding op deze functionaliteit kunnen onder andere de processen werkplaats, balieverkopen, scanning, productie, assemblage, service en planning. AGP Trade biedt tevens vergaande koppelingen met toepassingen via internet zoals E-catalogus, E-shop, E-CRM en E-Service. Tot slot kunt u sinds kort ook profiteren van de uitgebreide rapportage functionaliteiten van Qlikview.

AGP Trade kan ingezet worden voor ieder type groothandel. Door de zeer brede functionaliteit en variabele instellingen is AGP Trade de ERP oplossing voor iedere groothandel. Dit blijkt onder meer uit een reeks succesvolle implementaties in de nichemarkten: technische groothandel, park- en tuinbouwmachine groothandel, groothandel in auto-onderdelen, hout- en bouwmaterialen, sport- en recreatieartikelen en computers en randapparatuur. Door de diverse modules van AGP Trade kunnen we een optimale samenstelling voor uw organisatie maken.

AGP Projects

AGP Projects is een functioneel, breed opgezet softwarepakket voor projectmatig werkende en serviceorganisaties. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning, service en onderhoud.

Met de mogelijke koppeling met MS Dynamics CRM zorgt u voor een nog effectiever relatiebeheer. De integratie met MS outlook en de zeer de zeer uitgebreide DMS functionaliteiten zorgen voor een correcte en continue afhandeling van alle dataverkeer binnen uw organisatie. Hierbij is alle data uit uw backoffice altijd en overal opvraagbaar via de AGP Websuite.

Ook kunnen periodieke rapportages per project, relatie, debiteur, crediteur etc. worden getoond. Deze functionaliteit kan verder worden uitgebreid middels krachtige analyses in dashboards van Qlikview. Tot slot voorziet de oplossing uiteraard ook in een financiële administratie, waarin indien gewenst, meerdere bedrijven onder gebracht kunnen worden.

AGP Rent

AGP Rent software is een breed opgezet, modulair ERP systeem. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing van acquisitie, calculatie, offerte, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, relatiebeheer, projectuitvoering en planning tot facturering.

Met AGP Rent heeft u altijd realtime inzicht in uw verhuuradministratie, openstaande posten, magazijnen, klanten en nog veel meer… Een uitgebreid basispakket, aangevuld met de voor u belangrijke extra modules zoals bijvoorbeeld barcodescanning of RFID. Door het inzetten van de juiste modules maken wij de optimale samenstelling, toegespitst op uw organisatie en uw medewerkers. Hierdoor hebt u geen overbodige functionaliteiten en de mogelijkheid om gefaseerd te starten.

AGP Rent is inzetbaar binnen de gehele verhuurbranche welke vele nichemarkten kent; audiovisueel, licht en geluid, evenementen en machines en gereedschappen. Binnen al deze nichemarkten heeft AGP bewezen een uitstekende automatiseringspartner te zijn. AGP is en wordt in samenwerking met onze klanten ontwikkeld, op deze manier zorgt AGP ervoor dat AGP Rent continu voorziet in de behoeften van de meest moderne en veeleisende verhuurbedrijven.

AGP Installware

AGP InstallWare is een uiterst functioneel en gebruiksvriendelijk ERP softwarepakket speciaal voor het klein en middelgroot installatiebedrijf. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, document management, mobiel werken, planning en service & onderhoud.

Belangrijk is dat u en uw medewerkers eenvoudig en snel kunnen werken met de software. Met het grafisch planbord heeft u altijd direct inzicht in uw lopende projecten en service en onderhoud afspraken. De verschillende modules zijn volledig geïntegreerd en sluiten naadloos aan op de praktijk en u hoeft gegevens maar één keer in te voeren. Zo bent u in staat snel en correct te calculeren, offreren en factureren met de meest actuele prijzen. U kunt beginnen met alleen de basismodules en dit later, naar eigen behoefte, uitbreiden met aanvullende modules.

AGP InstallWare is ontstaan in samenwerking met installateurs van de verschillende specifieke bedrijfsvoeringen in de installatietechniek; elektrotechniek, koeltechniek, sanitair, CV, loodgieter en beveiliging. Door deze intensieve samenwerking hebben wij een modulaire softwareoplossing ontwikkeld die toepasbaar is in de gehele installatiebranche en voor ieder installatiebedrijf.

Trefwoorden: ERP software, AGP, AGP Trade, AGP Projects, AGP Rent, AGP InstallwareOp dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam AGP Business Software
Adres De Amert 160
Postcode en plaats 5462 GH Veghel
Contactpersoon Afdeling verkoop
Telefoon 0413-387777
E-mail info@agp.nl
Meer informatie Bezoek website