Afas ERP software - ICTleveranciers.nl

Afas ERP software


Afas

Al uw administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket: van Financieel tot HRM, van Logistiek tot CRM en Projecten.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 24/7 online beschikbaar
U werkt met een volwaardige online versie van de ERP software in plaats van een uitgeklede webapplicatie. Met AFAS Online doet u geen concessies.

Eén vast bedrag
U betaalt één vast bedrag per maand voor het gebruik van de software. U kunt direct over de software beschikken, zonder hoge aanschafkosten.

Volledig inzicht in de bedrijfsvoering!
Met onze ERP software optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen van uw organisatie waardoor de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid wordt vergroot. U houdt grip op de processen en hebt altijd inzicht in de bedrijfsvoering.

De visie achter de ERP software van AFAS is dat alle processen volledig geautomatiseerd zijn in één pakket. Of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie, alle gegevens liggen vast in één database.

Trefwoorden: ERP software, HRM software, CRM software, AFAS softwareBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam AFAS Software
Adres Philipsstraat 9
Postcode en plaats 3833 LC Leusden
Contactpersoon
Telefoon 033-434 1800
E-mail
Meer informatie Bezoek website