ADP - ICTleveranciers.nl

ADP


ADP

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software.
 
 De wereld is continu in beweging. Organisaties en bedrijven staan voor ingewikkelde HR-uitdagingen. HR en salarisadministratie gaat niet alleen meer over zorgen dat zaken geregeld zijn, maar ook over hoe je het bedrijf kunt laten groeien: door goed te zorgen voor de juiste mensen in het bedrijf en samen het beste uit het menselijk kapitaal te halen. (Global) Human Capital Management is een combinatie van technologie, lokale service en expertise die zorgt voor stabiele en efficiënte groei.

Als één van de grootste en meest ervaren HR-leveranciers biedt ADP oplossingen en expertise op het gebied van de hele loopbaancyclus van uw mensen. Van salarisverwerking en excasso tot geavanceerde oplossingen voor talentmanagement, opvolging en data-analyse. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten.

Met meer dan USD 10 miljard aan inkomsten en meer dan 60 jaar ervaring bedient ADP® (NASDAQ : ADP) met ca. 55.000 medewerkers ongeveer 610.000 klanten ADP heeft de beschikking over de zogeheten ISAE 3402-verklaring en heeft de AA+ status, beoordeeld door Standard & Poor’s.

ADP. A more human resource.

Training en Workshops
ADP Nederland verzorgt ook trainingen & workshops op het gebied van loon- en salarisadministratie en sociale verzekeringen.

Trefwoorden: HRM software, loopbaan, salarisverwerking, talentmanagement, cloudWHITEPAPERS

Kan HR het nog wel bijbenen?
Uitdagingen voor HR
De drie dimensies van HCM

Bekijk hier alle whitepapers van ADP


DEMO’SBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam ADP
Adres K.P. van der Mandelelaan 9-35
Postcode en plaats 3062 MB ROTTERDAM
Contactpersoon Sten Nouwens
Telefoon +31 10 459 8290
E-mail info@adp.nl
Meer informatie Bezoek website