Toont artikelen van uw blog

Vermeldingen

Csolutions

Tijdelijke vermelding – In het digitale tijdperk groeit de informatie in organisaties onophoudelijk, verspreid over documenten, e-mails, USB-sticks en afdelingsmappen. Overzicht en versiebeheer zijn cruciaal in moderne werkplekken. Omnia documentbeheersysteem biedt een centraal platform om documenten te vinden, structureren, delen, beveiligen en beheren. Ervaar een gebruiksvriendelijk en veilig DMS.

GeONE

M-Files is marktleider in informatiebeheer. Beheer documenten & informatie met metadata zodat je deze eenvoudig vindt, deelt, beheert en beveiligt. Automatiseer workflows, dwing processen af en blijf compliant. 1000+ organisaties in meer dan 100 landen gebruiken M-Files, waaronder Heijmans, BDO en ARAG. GeONE is wereldwijd M-Files partner van het jaar.

Stockpilot

Krijg altijd een nauwkeurig overzicht van je voorraadniveaus, ongeacht waar je verkoopt. Monitor productbewegingen, maak bundels en optimaliseer je voorraad om geen verkoopkansen te missen zonder onnodig risico. Efficiënt voorraadbeheer voor betere bedrijfsprestaties realiseer je met Stockpilot.

Lime Technologies

Verhoog slagingskansen met Lime CRM. Beheer klanten volledig met ERP-link, verzamel gegevens, plan campagnes voor beurzen en mailings, beheer verkoop met klasse en potentieel in één overzicht. Lime CRM, jouw totaaloplossing.

TransportMaster

TransportMaster’s grafisch planbord voor transportplanning biedt optimale ondersteuning aan planners dankzij directe kaartkoppelingen voor ritweergave en een naar eigen wensen in te delen tijdlijnenoverzicht. Het planbord biedt ook een direct inzage in verwachte kosten en opbrengsten.

AGePe Logistics Software