4Bizz Business | Microsoft Dynamics CRM - ICTleveranciers.nl

4Bizz Business | Microsoft Dynamics CRM


4bizz

4Bizz Business staat bekend om zijn horizontale aanpak van bedrijfsinformatie met meer dan 25 jaar ervaring. We houden ons momenteel bezig in verschillende branches waaronder food (FMG), speelgoed, automotive, tuinbouw, zorg, verpakking, detailhandel etc.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Wij staan bekend om onze horizontale aanpak van bedrijfsinformatie met meer dan 25 jaar ervaring. We houden ons momenteel bezig in verschillende branches waaronder food (FMG), speelgoed, automotive, tuinbouw, zorg, verpakking, detailhandel etc.

Om uw concurrerend vermogen te handhaven is het noodzakelijk dat u vroeg of laat uw bedrijfssoftware aanpast. Met ons als businesspartner bent u verzekerd van een dynamische oplossing die met u meegroeit.

Met Microsoft Dynamics CRM heeft u een gemakkelijke, flexibele en geïntegreerde CRM oplossing. Met deze CRM oplossing staat de klant en het onderhouden van de klantrelaties centraal.

Outlook
Microsoft Dynamics CRM is volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook, Word en Excel. Eenvoudig aan te leren en makkelijk in het gebruik.

Eenvoudig Aanpasbaar
Naast relaties met klanten moeten organisaties ook andere belangrijke relaties onderhouden, bijvoorbeeld met partners of leveranciers. Microsoft Dynamics CRM kan eenvoudig worden aangepast om deze wensen te ondersteunen.

Microsoft Dynamics CRM Online
Met Microsoft Dynamics CRM Online kiest u voor de rijke functionaliteit van deze toepassing, zonder te investeren in eigen server hard- en software. U betaalt een maandelijks bedrag voor de licenties en het beheer. U heeft overal en altijd toegang tot uw gegevens en backup’s zijn niet langer uw zorg.

Microsoft CRM Mobile
Breng uw productiviteit van kantoor mee naar uw relaties. Microsoft Dynamics CRM werkt op uw favoriete, mobiele apparaten.

De voordelen van Microsoft Dynamics CRM
De beste ervaring begint bij uw medewerkers. Door uw mensen de juiste hulpmiddelen te bieden waarmee ze hun productiviteit verbeteren en hun invloed vergroten, kunnen zij uw organisatie helpen uw doelstellingen te behalen en een maximaal rendement te genereren.

Trefwoorden: CRM software, Microsoft Dynamics CRM, food, detailhandelOp dit moment geen informatie beschikbaar


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam 4Bizz Business Solutions
Adres Zuider Boerenvaart 34a
Postcode en plaats 1601 CD Enkhuizen
Contactpersoon
Telefoon 085-0070110
E-mail
Meer informatie Bezoek website