Systony - ICTleveranciers.nl

Systony


systony CRM

Systony is implementatiepartner van vier CRM-systemen. Wij bieden Maximizer CRM, Microsoft Dynamics 365, HubSpot en Teamleader aan. Daarnaast is het ook mogelijk om maatwerk CRM door ons te laten ontwikkelen.

Door ons brede CRM-aanbod kunnen wij je helpen om de beste oplossing te vinden voor de eisen, wensen en behoeften van jouw organisatie. Systony is daarnaast partner van HubSpot Marketingautomation software. Met software en diensten rondom marketingautomatisering en CRM is Systony uniek in de Benelux.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Met vier CRM-oplossingen kan Systony goed inspelen op de eisen, wensen en behoeften van jouw organisatie. Wij kunnen je helpen met het vinden van een passend CRM-systeem.

Systony

Laat je informeren over de functionaliteiten van de diverse systemen. Mochten er specifieke wensen zijn die een CRM-systeem niet standaard biedt, dan is maatwerk een mogelijke oplossing. Systony beschikt over een eigen developmentafdeling die modules, koppelingen en zelfs systemen op maat kan maken.

Trefwoorden: CRM software, Maximizer CRM, on-premise software, cloud, relatiebeheer, verkoop, marketingWHITEPAPERS

10 tips leadgeneratie
In 3 stappen naar CRM-succes

Bekijk hier alle whitepapers van Systony


DEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Systony BV
Adres Industriestraat 6F
Postcode en plaats 3371 XD Hardinxveld-Giessendam
Contactpersoon Marnix Otten
Telefoon 088 030 30 30
E-mail info@systony.nl
Meer informatie Bezoek website