Quartess | Tableau Business Intelligence - ICTleveranciers.nl

Quartess | Tableau Business Intelligence


Quartess

Quartess is een Nederlandse IT onderneming, opgericht in 2001, met een duidelijke focus op de MKB maakindustrie. Zij helpen klanten beter te presteren met bewezen en erkende producten (ERP, EAM & BI) van top leveranciers. De combinatie van hun kennis van uw branche en de producten van bekende en internationale leveranciers, maakt hen een waardevolle partner voor uw project.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software
 
 Tableau Business Intelligence maakt het mogelijk uw data te visualiseren. Met maar 1 doel: See and understand your data! Dat is het credo van Tableau. Visualisatie is het middel om data begrijpelijk te maken en om uw ‘publiek’ te overtuigen.

Met > 40 koppelingen out of the box naar databronnen zoals SQL Server, Oracle en SAP databases, maar ook Excel, Acces etc, Tableau is in hoge mate gebruiksvriendelijk, zodat de eindgebruiker zelf in de meeste gevallen aan de gang kan gaan en niet hoeft te wachten op ondersteuning door ‘IT’.

Met meer dan 25.000 opdrachtgevers wereldwijd, de hoogste ranking door Gartner in 2017 en verrassend lage investeringskosten is Tableau uw toekomstbestendige keuze.

Quartess is een Bronze partner voor Tableau Business Intelligence, een Gold channel partner van Infor voor Infor Visual ERP & Infor EAM en een partner van Salesforce.com. Voor deze producten beschikken wij over gecertificeerde consultants die samen met u de voorliggende vraagstukken behandelen.

Ervaar Quartess, wij ontmoeten u graag om te bespreken hoe u het maximale resultaat uit uw onderneming haalt!

Trefwoorden: Tableau, Business Intelligence, Data Visualisatie, Maak industrie, Cloud, Dashboard, Machinebouw, High-tech, electronics, Metaal, Aerospace & DefenseWHITEPAPERS

2018 Top 10 Business Intelligence Trends
5 kenmerken van een goed BI platform
Tips voor het met maken van effectieve business dashboards

Bekijk hier alle whitepapers van Quartess


REFERENTIES

Bij Quartess zijn we ons bewust van het grote belang van niet alleen bestaande opdrachtgevers maar juist ook van de verkrijging van nieuwe klanten. Onze organisatie is daar op ingericht. Met een professionele helpdesk ondersteunen wij onze bestaande klanten, onze zeer ervaren afdeling sales breidt de klantenkring jaarlijks uit, onze senior consultants implementeren de software bij bestaande en nieuwe klanten. In vele sectoren van de maakindustrie hebben wij gerenommeerde opdrachtgevers:

Machinefabrikanten: o.a. Langenpac NV, Buhrs BV (onderdeel Hittech BV), Delta Engineering;

Hightech Electronics: o.a. Siqura, Vermeulen Printservice, Danielson Europe, Nedcard BV;

Aerospace & Defense: o.a. SIM industries, Senior Aerospace Bosman, Van Halteren Metaal, Nedinsco, BMT Aerospace NV;

Metaal sector: o.a. Eurotech Group, Kadant Johnson BV, Apex BV, Stafier Holland BV, Donk Manufacturing BV, Staka Holding BV;

Kabel fabrikanten: JDR Marine Cables, De Regt Marine Cables BV;

Medische apparaten/toelevering: Medistad Medical, Oliver Tolas;

Bouw toelevering: Staka, De Groot Vroomshoop BV;

Carrosseriebouw: Kraker Trailers Axel BV, Broshuis Trailers BV;

Standbouw/Interieurbouw: Hypsos BV, Pul Display BV, Tchai International BV;Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Quartess
Adres Wanraaij 4
Postcode en plaats 6673 DN Andelst
Contactpersoon Hr. JF Muller
Telefoon 0488-470 165
E-mail sales@quartess.eu
Meer informatie Bezoek website