Overzicht CRM software leveranciers

CRM, relatiebeheer

Korèn

Korèn

KorènCRM is een relatiebeheersysteem (SaaS) dat speciaal is ingericht voor de thuiszorg, ledenadministraties en cursusbureau’s. Door de modulaire inrichting is het mogelijk om modules naar keuze toe te voegen voor o.a. bulkmailingen, alarmering, zzp bemiddeling en meer. Iedere Korèn klant kan gebruikmaken van een gratis interactieve webapp voor leden, cursisten of zorg gekoppeld aan de CRM. Lees meer over Korèn

Cliendo

Cliendo

Cliendo maakt het makkelijkste Clientvolgsysteem. Ons doel is zorgen dat jij meer tijd hebt voor jouw clienten. Jouw nieuwe clientvolgsysteem staat al klaar in de cloud. Lees meer over Cliendo

De Afdeling Commercie

De Afdeling Commercie

De Afdeling Commercie is sterk in het in kaart brengen van het CRM proces, het juiste gebruik en vooral ook wat het ideale proces zou moeten zijn; de CRM etiquette. Wij kunnen u volledig begeleiden in het juiste gebruik van CRM en zorgen ervoor dat CRM onderdeel wordt van de dagelijkse werkzaamheden. Lees meer over De Afdeling Commercie

Vitosoft

Vitosoft

Aanwezige CRM oplossing veel te ingewikkeld? Nog steeds losse lijstjes en agenda taken? Besteed je meer tijd aan de administratie dan aan je klant? Dit kan anders! Op basis van genoemde frustraties zijn wij VitoSoft begonnen. Benieuwd of onze No Nonsens oplossing ook jou kan helpen? 0252-798083. Lees meer over Vitosoft

Albicons

Albicons

Onze voornaamste drijfveer is het maximale te halen uit SugarCRM. Het open source fundament garandeert lagere kosten, hoge kwaliteit, onafhankelijkheid en oneindige flexibiliteit! Albicons is een organisatie met een lang verleden in alle aspecten van grootschalige software-implementaties. Lees meer over Albicons

Alexion Software

Alexion Software

Alexion Software ontwikkeld makkelijke Nederlandse CRM software voor het midden- en kleinbedrijf. Lees meer over Alexion

Systony

Systony

Systony adviseert organisaties op CRM-gebied en begeleidt hen naar de voor hen meest optimale oplossing. Hierbij implementeren wij Maximizer CRM en maatwerk CRM-oplossingen. Lees meer over Systony

HSO – Microsoft Dynamics CRM

HSO – Microsoft Dynamics CRM

Met meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van Microsoft Dynamics oplossingen, is HSO een Microsoft Gold partner die u kunt vertrouwen om uw business te optimaliseren. Lees meer over HSO – Microsoft Dynamics CRM

Cayentis B.V.

Cayentis is specialist in Microsoft Dynamics CRM implementaties en integraties. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander met welke vragen u worstelt. Wij gidsen uw CRM projecten pragmatisch, vakkundig en snel naar het beste resultaat: de top.

SalesBreakThrough

Een doorbraak in Sales/CRM software. Voor alle herkenbare sales uitdagingen biedt Membrain uitkomst, o.a. Controle over salesproces; Prospecting; Voorspelbare forecast; Actiegericht; Borging van kennis en training; Snelle on-boarding en acceptatie. Toepasbaar als Sales software, CRM of add-on.

Zinnovation CRM

Zinnovation helpt bedrijven om hun klant verwachtingen meer dan waar te maken. We maken daarbij gebruik van Microsoft, Sage CRM én ons gezonde verstand gelardeerd met een grote dosis pragmatisch en analytisch inzicht.

The Best CRM

The Best CRM is uw partner voor oplossingen op het vlak van CRM & Klantgericht ondernemen: CRM Advies & Trainingen, Selectie CRM systeem en invoering van CRM. Centraal in de benadering staat de Customer journey en haar touchpoints.

Adressen Beheer Systeem

Het Adressen Beheer Systeem zorgt voor een toegankelijke, gebruikersvriendelijk adressenbestand dat overal ter wereld beschikbaar is. Vanwege onze focus op eenvoud helpen wij u bij het productief beheren van uw relaties. Met automatische aanvullingen, behulpzame correcties en uitgebreide logboeken.

ABCrm

ABCrm

ABCrm is gemakkelijk in het gebruik, betaalbaar en schaalbaar (1 tot 50 gebruikers). U kunt beginnen met de gratis proefversie van onze online CRM, ook handig voor ZZP’ers en starters.

Memocom

Commence Framework | Memocom

Memocom werkt met standaardbouwblokken, wat betekent dat 80% van uw oplossing kant-en-klaar is en wij de laatste 20% voor uw situatie op maat configureren

Qubics

GoldMine | QUBICS

GoldMine is hét gereedschap om klantgericht te kunnen werken. U kunt uw relaties optimaal beheren en inzichtelijk maken. Immers, als u geen helder overzicht heeft, hoe weet u dan wat een klant waard is?

Compenda

Compenda

Laat iedereen samenwerken, beschik allemaal over dezelfde informatie en vind alles snel en eenvoudig terug. Hiermee optimaliseert u het interne proces en wordt de klant nog beter en sneller bediend.

Norriq

Microsoft Dynamics CRM | NORRIQ

NORRIQ en Microsoft Dynamics CRM helpen u met het versterken van de relatie tussen uw onderneming en uw klanten/prospecten. Bovendien verhoogt u tegelijk uw productiviteit op het gebied van verkoop en marketing, en optimaliseert u uw klantenservice.

Sage CRM

U bent op zoek naar software voor het beheer van uw klantenrelaties en wil niets verloren zien gaan? U wil uw verkoopkracht aanscherpen? U wil tijd besparen bij elke vorm van klantenbinding en prospectie? Sage CRM helpt u de commerciële prestaties van uw onderneming te verhogen.

Archie

Archie. De beste CRM software voor Relatiebeheer en CRM op uw eigen netwerk of in de Cloud.

SalesManager

SalesManager CRM

CRM van SalesManager Online maakt het eenvoudig om al uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen. SalesManager Online biedt één oplossing voor het beheren van alle relaties.

Hybrid SaaS

Hybrid SaaS. Dé Nederlandse specialist voor de cloud georiënteerde dienstverleners

BusinessBase

BusinessBase CRM

BusinessBase CRM specialisten bedient als ‘single product company’ ongeveer 400 klanten. Wij verzorgen CRM (verbeter) trajecten op basis van Microsoft Dynamics CRM.

Avanade – Microsoft Dynamics CRM

Avanade heeft wereldwijd meer dan 700 CRM-experts die oplossingen op maat bieden voor uw unieke behoeften. Kies hoe u uw CRM-oplossing wilt implementeren: op locatie, online, of als hybride oplossing.

PerfectView

PerfectView CRM Online

In onze CRM Cloud kunt u als kleine, middelgrote of grote organisatie zonder implementatie PerfectView gebruiken voor relatiebeheer, sales, marketing en klantenservice.

BrixCRM

BrixCRM

BrixCRM is Elite Partner van SugarCRM. Op basis van Sugar realiseren wij voor uw organisatie een doeltreffende CRM-oplossing op maat. Sugar biedt hierbij uitzonderlijke flexibiliteit, een innovatieve, personaliseerbare gebruikservaring en een simpel, transparant prijsmodel.

CRM excellence

CRM excellence

CRM excellence bestaat uit een uiterst gedreven club mensen met een echt CRM hart. Het organiseren en toepassen van klantgericht ondernemen, zodat onze klanten waardevolle relaties opbouwen en ontwikkelen, is al meer dan 25 jaar ons speerpunt.

BEND CRM

BEND CRM – Microsoft Dynamics CRM

Met een ervaren en enthousiast team voeren wij CRM implementaties uit op basis van Microsoft Dynamics CRM. Wij fungeren als inhoudelijk sparringpartner voor de inrichting relatie-, sales-, marketing-, en serviceprocessen.

Builders en Performers

EASE Bedrijfsapplicatie – Builders en Performers

Builders en Performers is een internet technologie specialist. Voor de realisatie van bedrijfsapplicaties is EASE software ontwikkeld. Met EASE software worden kleine en grote organisaties van voor naar achteren ondersteunt. Het zorgt voor een efficiënte service gerichte organisatie.

Edan

Edan | CRM for Food

Microsoft Dynamics CRM for Food biedt antwoord op de uitdagingen in uw sector. Bedrijven die toe zijn aan een flexibele, schaalbare en easy-to-use oplossing kiezen voor Microsoft Dynamics CRM for Food.

Digitaal Kantoor

Alles wat u weten moet van een klant komt samen in 1 relatiedashboard. Door middel van alerts, ziet u wanneer iemand jarig is, hoeveel geld er open staat, welke kansen er spelen, enz. We voegen zelf de informatie vanuit social media samen, om een compleet beeld te kunnen geven.

Simplicate software

CRM in Simplicate staat voor het makkelijk kunnen vastleggen van alle relevante contactgegevens van organisaties en (contact)personen. Onze KvK koppeling zorgt ervoor dat je snel en foutloos een organisatie kunt zoeken en toevoegen, waarbij de adresgegevens automatisch overgenomen worden.

Devuta

Devuta.com

Waarom is er nog geen goed, gemakkelijk, compleet én betaalbaar CRM pakket voor bijvoorbeeld freelancers en (kleine) MKB-bedrijven? Dat vroeg Devuta zich ook af. Daarom hebben wij een programma ontwikkelt waarmee u direct aan de slag kunt. U kunt Devuta dertig dagen geheel vrijblijvend uitproberen!

WIZZ software

WIZZkit

Complete administratiesoftware voor alle dagelijkse handelingen voor MKB, ZZP en praktijken! De WIZZkit is een softwarepakket dat voornamelijk gericht is op kleinere bedrijven die werkzaam zijn in de zorg- en dienstverlening.

Superoffice

SuperOffice CRM

SuperOffice is één van Europa’s marktleiders op het gebied van CRM oplossingen voor de zakelijke markt. Onze software ondersteunt de individuele gebruiker bij het behalen van zijn verkoop, marketing en customer service doelstellingen.

Update

Update

Al meer dan 20 jaar weten klanten update te waarderen als leverancier van branchespecifieke CRM-oplossingen. Update CRM ondersteunt de snelle en flexibele optimalisering van CRM processen voor verkoop, marketing en service.

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM wordt wereldwijd ingezet om verkoop- en marketingprocessen te ondersteunen. Delta-N beschikt over de kennis en ervaring om de krachtige Microsoft technologie te vertalen naar passende oplossingen voor uw uitdagingen. Inclusief integraties met andere systemen zoals SharePoint.

Zoho CRM

Business Online Solutions levert het populaire online CRM systeem Zoho CRM. Hierbij begeleiden en trainen wij elke organisatie om het meest optimale resultaat voor hun uit Zoho CRM te halen. Wilt u een professioneel online CRM systeem tegen een betaalbare prijs neem dan direct contact met ons op.

OpenSesame ICT

SugarCRM

OpenSesame CRM (SugarCRM™) is een professionele Relatie Management (CRM) oplossing, waarin verkoop-, marketing-, support- en backoffice- afdelingen snel en eenvoudig klant gegevens kunnen vastleggen.

Ciber

Ciber

Ciber gaat verder met Microsoft CRM. De ontwikkelingen in CRM staan niet stil. Ciber volgt deze ontwikkelingen op de voet en past haar dienstverlening er op aan. Kijk op onze website hoe wij u kunnen helpen.

Tim

TIM

Tim is slimme CRM software met menselijke trekjes. Tim is techniek. Maar met een unieke, associatieve werkwijze. Tim vangt en toont de dynamiek in uw CRM- en verkoopinformatie.

Salesforce

Het Salesforce Customer Success Platform helpt bedrijven om een relatie te vormen met hun klanten op een vernieuwende manier met onze sales, service, marketing, community en analytics apps.

CAS CRM

Met CRM-oplossingen van CAS CRM kiest u voor producten met toekomst die uw klantenbeheer overkoepelend over alle afdelingen optimaliseren en klantenbinding scheppen.

Efficy CRM

Efficy is softwareleverancier en specialist in CRM-systemen. Het CRM-pakket van Efficy is zeer gebruiksvriendelijk en volledig web-based. Efficy is actief in meer dan tien landen en heeft een klantenbestand van 40.000 gebruikers bij meer dan 1600 klanten.

webCRM

webCRM is een ongecompliceerd, gebruiksvriendelijk en zeer veilig online CRM-systeem welke gemakkelijk is aan te passen aan uw wensen. Dat deze eigenschappen niet ten koste gaan van krachtige functionaliteit bewijst webCRM elke dag.

Workanizr

Workanizr CRM

Inmiddels uw excelsheet met adressen ontgroeid? Workanizr CRM is ontwikkeld voor het MKB: snel & eenvoudig relatiebeheer met maximaal resultaat. Online toegankelijk via mobiel, ipad, outlook.

Center1 CRM

Center1 CRM is de complete oplossing voor het optimaliseren van het klantrelatiebeheer van uw bedrijf.

Act!

Act! biedt u een totaaloplossing voor CRM en/of relatiebeheer zowel in de Cloud als op uw eigen hardware. Act! is snel operationeel en gebruiksvriendelijk. En tegen zeer concurrerende prijzen.

Maximizer CRM

i4CRM is een Certified Consulting Partner van Maximizer CRM; een gebruikersvriendelijke CRM-oplossing voor zowel kleine en middelgrote organisaties en voor divisies van grote organisaties. Met Maximizer CRM biedt i4CRM een flexibel, betaalbaar en compleet CRM systeem.

Natuurlijk CRM voor het MKB

Natuurlijk CRM voor het MKB is onderdeel van Pylades, Microsoft Gold partner. Eindelijk een vaste aanpak waarmee MKB organisaties met de belangrijkste functionaliteit in Microsoft Dynamics CRM na slechts 5 dagen aan de slag kunnen! Uw key users zijn praktijkgericht getraind en voor een vaste prijs!

4Bizz Business | Microsoft Dynamics CRM

4Bizz Business staat bekend om zijn horizontale aanpak van bedrijfsinformatie met meer dan 25 jaar ervaring. We houden ons momenteel bezig in verschillende branches waaronder food (FMG), speelgoed, automotive, tuinbouw, zorg, verpakking, detailhandel etc.

ipsis

ipsis werkt intensief samen met update software. update concentreert zich al ruim 25 jaar uitsluitend op de ontwikkeling van CRM software van topkwaliteit.

Teamleader

Teamleader CRM: Eén overzicht voor al jouw klantgegevens. Simpel in gebruik, altijd en overal bereikbaar. Met onze tool kan je online je klanten beheren, facturen sturen en eenvoudig projecten plannen, zodat je in één klik je administratie doet. Heb je een vraag? Wij helpen je graag op weg.