Oracle JD Edwards ERP | Cadran Consultancy - ICTleveranciers.nl

Oracle JD Edwards ERP – Cadran Consultancy


oracle jd edwards

Sinds de start in 1998 is Cadran Consultancy gespecialiseerd in het implementeren, het leveren van support en het hosten van ERP-systemen bij groothandels en productiebedrijven.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Wij zijn een Oracle Platinum Business Partner en reseller en ons ERP-portfolio bestaat uit onder andere Oracle JD Edwards en Oracle NetSuite.

Wij bedienen met onze 50 functionele en technische consultants meer dan 80 klanten in de Benelux. Door onze ERP Support & Managed Services oplossing ontzorgen wij onze klanten volledig door toegewezen supportspecialisten en 24/7 beschikbaarheid tegen een vaste prijs per gebruiker per maand.

Cadran is mede-oprichter van Redfaire International, een joint venture van 11 internationale Oracle ERP consultancy organisaties met in totaal meer dan 750 ERP consultants, aanwezig in 23 landen. Hierdoor kunnen wij onze internationale klanten goed bedienen op het gebied van multi-country implementaties, roll outs en support.

NetSuite – Cadran Consultancy

Met Oracle NetSuite kunt u uw cloud-ERP-strategie succesvol uitvoeren. NetSuite is de meest bewezen, betrouwbare en gebruikte cloud-ERP-oplossing ter wereld. Meer dan 40.000 organisaties gebruiken NetSuite in meer dan 160 landen. Enkele van ’s werelds meest bekende bedrijven gebruiken NetSuite om hun financiële en operationele processen naar de cloud te brengen.

Door een breed scala aan robuuste ERP-functies die zijn ontwikkeld voor moderne bedrijven, kunnen gebruikers hun kritische bedrijfsprocessen stroomlijnen.

Ontwikkeld voor een modern bedrijf: NetSuite is als cloud-platform de ideale oplossing voor moderne bedrijven waardoor zij geen last meer hebben van verouderde systemen die achter een firewall zitten. De kracht van NetSuite is een dynamisch, gebruiksvriendelijk platform, beschikbaar op ieder moment en via elk device.

Een schaalbaar systeem dat kan groeien en de mogelijkheid biedt om snel en eenvoudig extra functies toe te voegen. Dit omvat ook internationale mogelijkheden zoals ondersteuning van 190 verschillende valuta’s, van 19 talen en van internationale regelgeving in meer dan 100 landen. Hierdoor kunt u uw bedrijf wereldwijd uitbreiden.

Ingebouwde Business Intelligence die een eenduidig beeld van alle feiten biedt en real-time inzicht geeft in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Commerce-functies voor B2B- en B2C-bedrijven die een naadloze merkbeleving bieden, door uniform orderbeheer, voorraad, merchandising, marketing, financiën en klantenservice te bieden voor e-commerce en winkels.

Een krachtig ontwikkelplatform waarmee bedrijven maatwerk kunnen ontwikkelen voor hun specifieke behoeften die automatisch meegaat bij updates. Ook kunnen bedrijven profiteren van een uitgebreid ecosysteem waarin partners allerlei specifieke applicaties aanbieden.

Oracle JD Edwards ERP

Brede en diepe branche functionaliteit
Oracle JD Edwards ondersteunt als ERP pakket een breed scala aan bedrijfsprocessen zoals Finance, Projecten, Inkoop, Voorraadbeheer, CRM, Verkoop, Forecasting, Productie en Supply Chain Management. Doordat het ontwikkelteam van Oracle JD Edwards een duidelijke focus heeft op bedrijven binnen de Industrie, Groothandel , Constructie en Engineering biedt het pakket ook specifieke functionaliteit voor die branches.

Moderne Architectuur
Oracle JD Edwards heeft een State of the Art web-based architectuur, die geïntegreerd is met Microsoft Office. De software heeft een zeer gebruiksvriendelijke web-based user interface, die zowel op uw desktop als op mobiele platforms (iPhone, iPad en Android) beschikbaar is. Met de Application Integration Server (AIS) technologie van Oracle JD Edwards kunt u zelf nieuwe Apps ontwikkelen, maar ook gebruik maken van tientallen standaard mobiele applicaties. Ook heeft Oracle JD Edwards ingebouwde procesdiagrammen en workflows. JD Edwards is volledig platform onafhankelijk en draait op Oracle Solaris, Linux, Unix, Windows en I-series en op de belangrijkste databases (Oracle, MS SQL en UDB).

Snel en eenvoudig te implementeren
Oracle JD Edwards is flexibel, configurabel en kan eenvoudig worden aangepast aan de veranderingen van de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Bij de implementatie kunt u gebruik maken van onze vooringerichte branche templates. Door deze als startpunt voor uw implementatie te gebruiken kunt u een aanzienlijke versnelling in uw project bereiken. Na een gedegen Fit-Gap analyse zijn afwijkende processen te configureren en aan te passen aan uw bedrijfssituatie. Onze meegeleverde documenten, implementatie methodiek, conversie tools etc. bieden u een uitstekend startpunt voor een snelle succesvolle implementatie.

Business Intelligence en rapportage
Cadran heeft speciaal voor JD Edwards BI in de Cloud ontwikkelt. Er worden standaard diverse dashboards meegeleverd maar u kunt ook eenvoudig zelf de gewenste JD Edwards rapporten, dashboards en ad-hoc queries creëren.

Ingebouwd Integratie platform
Oracle JD Edwards maakt volledig gebruik van de Oracle Service Oriented Architectuur, waarmee u eenvoudig uw bestaande applicaties, websites, leveranciers en afnemers kunt integreren. Bij het ontwikkelen van de koppelingen met andere applicaties wordt gebruik gemaakt van business services, waardoor uw interfaces eenvoudig onderhoudbaar zijn.

Trefwoorden: ERP software, Oracle, JD Edwards, NetSuite, groothandel, productie, tradeWHITEPAPERS

Zeven trends en ontwikkelingen voor productiebedrijven
De noodzaak van een geïntegreerd ERP/CTRM-systeem voor commodity trading

BROCHURES:

Netsuite ERP Datasheet
Netsuite Manufacturing Datasheet
NetSuite voor groothandels
Oracle JD Edwards ERP

Free Product Tour

NetSuite: trusted by more than 40,000 organizations


REFERENTIES

Bravilor Bonamat
Amtrada
United Biscuits
Capi Europe
Koninklijke Jumbo B.V.
BAS Distributie
ABF Bearings
Denso Europe


DEMO’S

 

 Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Cadran Consultancy b.v.
Adres de Beek 7
Postcode en plaats 3872 MS Hoevelaken
Contactpersoon Ed Pieters
Telefoon 0031 33-2471599
E-mail info@cadran.nl
Meer informatie Bezoek website